Finesmart

Informatie

  • FineSmart
  • Smart Home
  • Eindstraat 33, 6166 EH Geleen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

FineSmart review

Rapid '54 review

Finesmart is een online Smart Home speciaalzaak gevestigd in Geleen. Zij verkopen allerlei soorten slimme producten zoals: lampen, thermostaten en sensoren. De oprichtes van FineSmart zijn zelf twee jonge vaders met een passie voor Smart Home producten hebben. Zij gebruiken ook zelf de producten die op de website staan, dus je kunt op een eerlijk advies rekenen.

De producten die FineSmart verkoopt zijn zorgvuldig geselecteerd met het criteria dat ze een goede reputatie moeten hebben wat betreft kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en ze moeten gebruiksvriendelijk zijn.

Beoordeling FineSmart

FineSmart is terug te vinden op verschillende platformen waar er reviews achter gelaten worden door klanten en partners. FineSmart behaalt de meeste reviews op Google, hier scoren zij een 4,4/ 5 op basis van meer dan 10 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Bijzonder snelle verzending en goede producten tegen een redelijke prijs en goede service
Heel tevreden mee een dikke pluim!” – Steven Posthumus

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Eerlijke prijzen
  • Kwalitatieve producten
  • Deskundig
  • Overzichtelijk
  • Kostenbesparend
  • Uitgebreid aanbod

Maak van je huis een Smart Home

Op FineSmart kun je eenvoudig alle benodigdheden kopen om van je huis een echte Smart Home te maken. Van verlichting, controllers, verwarming en beveiliging. Een van de meest verkochte producten van FineSmart is de Eken deurbel, een goedkoper maar beter alternatief voor de Ring deurbel.

Shop nu je FineSmart
finesmart
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als FineSmart je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Mobico en Out at Home.

Bekijk de reviews van deze bedrijven