verf voor kunststof

Informatie

 • Verfpoint
 • Verfwinkel
 • Lijnbaan 70, 1969 NG Heemskerk
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • (0)251-251376
 • info@verfpoint.nl
 • https://www.verfpoint.nl/
Bekijk website

Verfpoint review

Rapid '54 review

Verfpoint is een leverancier voor alle producten die samenhangen met het schildersvak. Ze hebben al meer dan 30 jaar lang ervaring in de schilderbranche. Door deze jarenlange ervaring kunnen zij zeer goed advies geven over alle producten die zij aanbieden. Het personeel van Verfpoint biedt graag zijn hulp en service aan om ervoor te zorgen dat je met de juiste producten voor je klus de winkel verlaat. Verfpoint levert betaalbare, professionele producten voor iedere schilderklus. Zo bieden zij onder andere schuurpapier, verf voor kunststof en alles wat er tussenin zit aan.

Bij Verfpoint ben je aan het goede adres voor alles wat benodigd is om je schilderklus goed te voldoen. De producten van Verfpoint zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor de Nederlandse markt. Omdat zij alleen kwaliteitsproducten verkopen, verkopen zij geen import producten. Verfpoint levert hun producten aan particulieren maar zijn ook beschikbaar voor zakelijke klanten. De kwaliteit van de producten, service die ze leveren en het vertrouwen wat klanten hebben bij Verfpoint, staan hoog aangeschreven bij ze. Ze streven iedere dag weer om uit te blinken op deze punten.

Beoordeling Verfpoint

Verfpoint is aanwezig op meerdere websites waar beoordelingen achtergelaten kunnen worden. Zo bieden zij ook hun producten aan via Bol.com. Hier hebben zij 4.5/5 sterren uit meer dan 80 reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’Ik bestel al enige jaren mijn verf bij Verfpoint en ben zeer te spreken over de service en de klantgerichtheid. Niets dan positieve ervaringen met de levering en de medewerkers. Ga zo door!’’ – Frank

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Ruim assortiment
 • Vriendelijk personeel
 • Personeel heeft verstand van alles omtrent hun producten
 • Snelle levering
 • Kwaliteitsproducten
 • Advies op maat

Waarom raden wij Verfpoint aan?

Wij raden Verfpoint aan voor iedereen die een schilderklus op het programma heeft staan. Ze zijn er voor iedereen, zowel particulier als zakelijk klanten kunnen terecht voor de beste kwaliteitsproducten en professioneel advies. Het personeel van Verfpoint staat graag voor je klaar om te helpen bij om te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw klus. Door goede service en kwaliteitsproducten aan te leveren probeert Verfpoint hun klanten tevreden te houden. Op deze manier krijgen zij het vertrouwen van veel klanten die al jarenlang klant bij hun zijn. Ze komen steeds weer terug voor de beste producten en adviezen die er te vinden zijn op gebied van schilderbenodigdheden.

Bezoek de website
verf voor kunststof
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Frisia Financieringen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshop op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Sera Glass en Messcherp.

Bekijk de reviews van deze bedrijven