Logo Dutch Food Labs

Informatie

 • Dutch Food Labs
 • Plantaardige voedingsmiddelen
 • Rijksweg Zuid 27
  6131 AL  Sittard

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • www.dutchfoodlabs.nl
Bekijk website

Dutch Food Labs review

XTRN-IT review

Dutch Food Labs is een aanbieder van plantaardige voedingsmixen. Ze leveren een unieke poedermix met maar liefst 65 verschillende soorten gevriesdroogde groenten, fruit, peulvruchten, zaden, noten, paddenstoelen, wieren en specerijen. Deze mixen zijn samen gesteld om het lichaam eenvoudig te voorzien van de essentiële voedingsstoffen.

Dutch Food Labs streeft ernaar om producten te leveren zonder kunstmatige toevoegingen, genetisch modificeerde ingrediënten en conserveermiddelen.

Dus, ben je op zoek naar een dagelijkse portie aan voedingsmiddelen die je lichaam nodig heeft? Dutch Food Labs heeft de juiste poedermixen die je helpen om je gezondheid te bevorderen!

Beoordeling Dutch Food Labs

Dutch Food Labs staat nog niet genoteerd op verschillende platformen waar reviews kunnen worden geplaatst door klanten en partners, Dit komt waarschijnlijk door het feit dat Dutch Food Labs pas drie maanden bestaat. Op de eigen website van Dutch Food Labs kun je wel al enige klantreviews vinden en lezen.

Meest gewaardeerde beoordeling

Als diëtiste weet ik als geen ander wat het lichaam nodig heeft. De meeste supplementen zijn ongezond. Eindelijk een mix die voldoet aan alle richtlijnen van de gezondheidsraad en het voedingscentrum, ik beveel het al mijn cliënten van harte aan en neem het zelf ook dagelijks, als bouillon en in zelfgemaakte soepen en sauzen. Het is ook nog eens zeer smakelijk!!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Bevordert de darmgezondheid
 • Ondersteunt de immuniteit
 • Verhoogt energie
 • Vegan
 • Glutenvrij
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Boordevol met bioactieve stoffen
 • Vol met vitamines en mineralen

Geef je lichaam wat het nodig heeft

Bij Dutch Food Labs worden ze dagelijks geïnspireerd door natuurlijke voedingsmiddelen die bijdragen aan een gezond leven. Daarom is Dutch Food Labs toegewijd aan het leveren van voedingsrijke producten met maar liefst 65 essentiële voedingsstoffen.

Dutch Food Labs gelooft in de kracht van natuurlijke voeden en helpen je graag bij een gezondere levensstijl!

Bekijk de website!
Groente en fruit
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Dutch Food Labs je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews in de sector techniek op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere CNC Nederland en SMART Bouwexperts

Bekijk de reviews van deze bedrijven