waterkeringdouche

Informatie

  • Waterkeringdouche
  • Webshop
  • Postbus 3097, 4700GB Roosendaal
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Waterkeringdouche review

XTRN-IT review

Waterkeringdouche is de website voor waterkeringen voor de badkamer. Het bedrijf bevindt zich in Roosendaal, Nederland. Ze bieden verschillende maten waterkeringen aan om wateroverlast op de badkamervloer tegen te gaan.

Het bedrijf heeft 5 lengtematen waterkeringen in hun assortiment. Deze zijn flexibel en stevig gebouwd. Ook zijn de waterkeringen makkelijk op maat te maken en kun je zonder problemen bochten maken. Met de klevende strips aan de onderkant bevestig je het product makkelijk op de vloer. De hoogte van de waterkering zelf is 3 cm. Nadat de bevestiging van de waterkering goed is opgedroogd, kun je weer genieten van een droge badkamer vloer.

InfoReview werkt enkel met geverifieerde reviews van klanten.

Beoordeling Waterkeringdouche

Waterkeringdouche staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,5/ 5 op basis van meer dan 16 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wij zochten al een tijdje een oplossing voor ons waterprobleem in de douche. Dankzij de goed geprijsde waterkering van waterkeringdouche.nl zijn wij nu van ons probleem af.” – Dhr. Postma

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelle levering
  • Niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Klantvriendelijke service
  • Inclusief Track & Trace code
  • Op maat gemaakt

Gratis verzending Nederland & België

Bij Waterkeringdouche.nl maakt het niet uit voor welk bedrag je bestelt. De bestelling wordt namelijk altijd gratis verzonden binnen Nederland en naar België. Ook krijg je bij je bestelling binnen 48 uur een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Zo weet je precies wanneer je de waterkering van Waterkeringdouche.nl binnen krijgt.

Ontdek de waterkeringdouche
gratis verzending
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Waterkeringdouche je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Mobico en Out at Home.

Bekijk de reviews van deze bedrijven