EZ factory

Informatie

  • EZ Factory
  • Software
  • High Tech Campus 9, 5656 AE Eindhoven
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

EZ Factory review

Rapid '54 review

EZ Factory is de aanbieder van oplossingen voor de productiewerkvloer. De applicaties van EZ Factory, gericht op de operator in de fabriek, digitaliseert standard operating procedures en total productive maintenance. Het doel is het werk van de operator gemakkelijker maken door middel van digitalisering en standaardisering.

Power to the operator
Eén van de antwoorden van EZ Factory op knelpunten op de werkvloer is de EZ-GO app. Deze is samen met operators van gerenommeerde bedrijven ontwikkeld. Aan de hand van input van personeel op de werkvloer is er samen met ontwerpers een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld, waarbij foto en video centraal staan. EZ-GO is overzichtelijk: je logt in en weet in één oogopslag wat vandaag je kerntaken zijn rondom veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Zo is het niet meer nodig om te zoeken naar een papieren SOP dus!

100% tevreden klanten
Inmiddels werken meerdere productiebedrijven met EZ-GO. De klanten van EZ Factory zijn multinationals en MKB’s. Van operator tot directeur: reviews zijn enthousiast. EZ-GO is eenvoudig zelf uit te rollen en aan te passen aan de individuele wensen van de klant. EZ Factory denkt met u mee om samen de ideale situatie te bereiken.

Visual work
Met devisuele apps en gestandaardiseerde processen wil EZ Factory het dagelijkse werk gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken. Vandaar dat de operator bij EZ Factory centraal staat. Dat is immers de man of vrouw op de werkvloer die de taken uitvoert en ziet waar het nóg beter kan.

“Sinds de introductie van de EZ-GO app hoeven wij niet meer zelf te beslissen welke kerntaken we vandaag moeten doen. Het is nu vooraf duidelijk en dat maakt het werk veel eenvoudiger.” –  Friesland Campina Den Bosch

Beoordeling EZ Factory

De beoordelingen voor EZ Factory worden voornamelijk op het Google review platform verzameld. Hier worden zij goed beoordeeld en weten zij een 5/5 score te noteren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Dankzij de visuele werk instructies en digitale audits is ons werk een stuk makkelijker en overzichtelijker geworden. Bedankt voor alle hulp EZ Factory!.” – Tim

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Deskundig
  • Innovatief
  • Vooruitstrevend
  • Gericht op de werkvloer
  • Kwalitatieve software
  • Goed ondersteuning

Standard Operating Procedure (SOP)

Wat is SOP
EZ factory
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als EZ Factory je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor techniek kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende leveranciers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Chambrelan en Firefly.

Bekijk de reviews van deze bedrijven