logo Firefly

Informatie

  • Firefly
  • Detailhandel
  • Leemolen 68, 2678 MH De Lier
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Firefly review

XTRN-IT review

Ben je op zoek naar de beste maatwerk verlichting voor jouw locatie? Bij Firefly ben je aan het juiste adres, eigen productie en de ontwikkeling hiervan staan centraal in de bedrijfsvoering. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De lichtadviseurs van Firefly maken een gratis bedrijfsscan op jouw locatie. Ze gaan samen met jou als klant in gesprek en nemen een inventarisatie op van alle voorzieningen en mogelijkheden. Zo krijg je inzicht in wat je nodig hebt en wat je gaat besparen aan energiekosten. Na het akkoord met de offerte en planning zullen gecertificeerde monteurs langskomen om de verlichting te installeren.

Ze bieden onder andere lichtoplossingen aan voor bedrijfsverlichting kantoorverlichting, bouwverlichting, sportveldverlichting en showroomverlichting. Dat is nog maar een greep uit de projecten waar zij mee aan de slag gaan. Ze staan open voor elke soort locatie en toepassing en zullen altijd naar de beste lichtoplossing op zoek gaan.

Beoordeling Firefly

Firefly staat onder andere genoteerd op Google voor het verkrijgen van reviews. Hier halen zij op basis van de beoordelingen 5 uit 5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

Korte lijnen, veelzijdig bedrijf en goede kwaliteit. – Hugo Visser

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Tot 10 jaar garantie
  • Volledige ontzorging van offerte tot en met montage
  • Duurzame verlichting
  • De hoogste energiebesparing
  • Gecertificeerd om veilig te werken
  • Snelle levering

Besparen met nieuwe kantoorverlichting

Met nieuwe kantoorverlichting kun je wel tot 90 procent op je energie besparen. Firefly biedt de ideale led oplossing voor uw kantoor. De prestaties op de werkvloer worden bepaald door verlichting. Ledverlichting zorgt voor een hoger concentratieniveau bij werknemers. Het concentratievermogen houdt ook nog eens langer aan zonder vermoeidheid, waardoor werknemers productiever zijn. Goede kantoorverlichting is dus van groot belang. De voordelen die ledverlichting biedt komen voornamelijk door de kleurtemperatuur en het verminderen van lichthinder.

Nieuwe ledlampen gaan veel langer mee dan traditionele verlichting. Ze gaan minstens 100.000 uur mee! Omdat ze veel langer mee gaan dan traditionele lampen, dragen ze bij aan een duurzamer milieu. Vanaf 1 januari 2023 moeten alle bedrijf energielabel C hebben. Als het gebouw niet aan de eisen voldoet, mag het niet meer gebruikt worden. Door ledlampen te kiezen als kantoorverlichting zet je al een grote stap in de juiste richting.

Bekijk alle lichtoplossingen!
Firefly beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Firefly je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere OMD Branding en Goedkoop stofferen.

Bekijk de reviews van deze bedrijven