fast en furious

Informatie

 • Fast & Furious Scooters
 • Webshop
 • Koperweg 21,

  2401 LH Alphen aan den Rijn

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Fast & Furious Scooters review

XTRN-IT review

Scooters zijn een populair vervoersmiddelen in Nederland. Je vindt allerlei merken terug in de steden. Denk aan Vespa’s, Zips, Escooters en nog veel meer. Elk merk heeft zo zijn eigen stijl en een andere doelgroep. Waar Vespa wat sierlijker voor de dag komt probeert Iedereen heeft een andere smaak wat betreft scooters. De eigenaar van een Zip is vaak wat jonger en sportiever. Kortom, voor iedereen is er wel een scooter te vinden.

Helaas gaan scooters, net als fietsen en auto’s wel eens kapot. Dit is heel normaal, maar natuurlijk wel vervelend. Zaak is dat je zo snel mogelijk gaat zoeken naar een oplossing. Gelukkig kun je bij Fast & Furious Scooters terecht voor alles wat met scooters te maken heeft.

Ben jij op zoek naar een scooter voor jezelf of iemand anders? Dan kun je terecht bij een van de vele filialen door heel Nederland. In Alpen aan den Rijn, Harderwijk, Veen, Alkmaar, Rijswijk en Arnhem kun je langskomen om je scooter te repareren, aan te laten passen en nog veel meer. Alles onder een dak dus!

Beoordeling Strated Consulting

Fast & Furious Scooters heeft op verschillende platformen reviews staan. Deze zijn geplaatst door gebruikers en stakeholders. De meeste reviews staan op trustpilot en hier scoren zij gemiddeld een 4,8/5!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Goede uitleg gehad bij de aanschaf. Nu inmiddels een 300km gereden en ben uitermate tevreden met de aanschaf. Binnenkort komen mijn buren ook kijken naar een nieuwe Vespa!” – M. Hoekstra

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Kennis van zaken
 • Eerlijk advies
 • Scherp geprijsd
 • Snelle service
 • Hoge kwaliteit scooters
 • Ervaren personeel

Over Fast & Furious Scooters

Fast & Furious Scooters is de grootste online scooterwinkel van Nederland. Echter verkopen zij niet alleen scooter. Je kunt er namelijk ook schakelbrommers, e-steps, e-bikes, scootmobiels, driewiel scooters, elektrische auto’s en custom scooter schermen kopen. De variatie in artikelen is bij Fast & Furious Scooters dus erg groot.

Fast & Furious Scooters is opgericht in 2005 door Derck en Jack Walker. Vijf jaar lang hebben zij scooters verkocht in enkel Alphen aan den Rijn, totdat de vraag naar scooter extreem omhoog ging. Toen zijn zij verheugd naar een groter pand. Hier zitten zij momenteel nog steeds en dient als het hoofdpand van hun bedrijf.

Bekijk de website
Fast & Furious Scooters
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Fast & Furious Scooters je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Mobico en Kosso Nutrition.

Bekijk de reviews van deze bedrijven