Messcherp logo

Informatie

  • Messcherp
  • Dienstverlening
  • Overhoven 47, 6136 EB Sittard

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Messcherp review

XTRN-IT review

Messcherp is een bureau voor ondernemerscoaching uit Sittard. Zij geloven in gezonde, gelukkige én sterke mensen in een organisatie. Messcherp helpt ondernemingen met het bouwen van een fundament en maakt ze klaar voor een volgende stap. Messcherp werkt vanuit het hart van jouw onderneming. Alleen vanuit een krachtige kern kan je onderneming weerstand bieden tegen invloeden van buitenaf.

“Geen moeilijke plannen en lange verhalen, maar focus op de zaken die er toe doen”.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Messcherp

Klanten zijn ontzettend tevreden met de services van Messcherp. Dit blijkt uit de vele reviews die klanten online hebben gezet. Je leest bijvoorbeeld dat mensen erg te spreken zijn over de nauwe samenwerking en persoonlijke ervaringen waaruit gecoacht wordt. Messcherp haalt mensen uit hun comfort zone en helpt ze nieuwe inzichten te verkrijgen en meer zelfvertrouwen uit te stralen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Sjoerd heeft door middel van zijn persoonlijke ervaring inzichten gedeeld hoe ik het sales vak meer eigen kan maken. Hij neemt je mee in zijn enthousiasme. Daar bovenop heeft hij gekeken naar mij als persoon en wat ik nodig heb om te groeien. “We maken van een 8 een 10.” zei hij. Door middel van intensieve coaching heeft hij het beste in me naar voren gehaald.

Hij heeft een manier gevonden om mijn karaktereigenschappen en kwaliteiten in een salesfunnel + planning te transformeren: die bij mij passen en bovendien haalbaar zijn. Erg waardevol! Ik zou Sjoerd zeker aanraden. Het maakt dat ik enthousiast ben geworden om sales te doen en het niet meer als ‘plat, verkopen, pushen of als moetje’ zie.” – Suzanne

Best beoordeelde kwaliteiten:

  • Goede begeleiding
  • Nieuwe inzichten verkrijgen
  • Ervaren en deskundig
  • Motiverend

Het fundament van een onderneming

Als ondernemer wil je natuurlijk jezelf en je onderneming blijven ontwikkelen. Soms weet je echter niet waar je moet beginnen of welke stappen je nou moet zetten. Messcherp helpt daarbij om een stevig fundament op te bouwen. Je moet namelijk eerst stevig gestabiliseerd zijn, voordat je verder kunt groeien.

Messcherp helpt ondernemers door 1-op-1 coachingsgesprekken te voeren, het businessmodel te analyseren en de structuur & werkprocessen van de organisatie in kaart te brengen.

Bij de Messcherp Academy draait het vooral om het fysiek en mentaal weerbaar maken van mensen.

Lees meer
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Messcherp je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Jaspers Networks & Security en Jong Assertief.

Bekijk de reviews van deze bedrijven