laserkliniek sittard

Informatie

 • Laserkliniek Sittard
 • Laserkliniek & Huidtherapie
 • Rijksweg Zuid 38,
  6131 AP Sittard
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Laserkliniek Sittard review

Rapid '54 review

Laserkliniek Sittard is een professionele kliniek met goed opgeleid personeel. Zij beschikken over een team dat speciaal is opgeleid om laserbehandelingen uit te kunnen voeren, Vooraf geven zij jou de juiste informatie voor een deskundige laserbehandeling. Het resultaat van de behandeling is van hoge kwaliteit en ziet er mooi uit.

De variatie in de behandelmogelijkheden is groot. Zij bieden ontharing, rosacea & couperose, bloedvat, pigment & zonschade en huidverjonging behandelingen. Laserkliniek Sittard zorgt ervoor dat jij, ongeacht welke behandeling het is, er altijd een positieve ervaring aan overhoudt.

Beoordeling Laserkliniek Sittard

Meerdere klanten en partners van Laserkliniek Sittard hebben reviews achtergelaten verspreid over verschillende platformen. Gemiddeld scoren zij een 4,8 op deze reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling Laserkliniek Sittard

“De behandeling was heel goed geëxecuteerd begeleid door een gedetailleerde uitleg. Na de behandeling voelde ik me meteen 10 jaar jonger. Daarvoor mijn dank.” – Mila

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Zeer deskundig
 • De juiste informatie
 • Klantvriendelijk
 • Zorgvuldig
 • Mooi resultaat
 • Goede nazorg

Over Laserkliniek Sittard

Laserkliniek Sittard is een Nederlandse kliniek met goed opgeleid personeel. Zij zijn speciaal opgeleid in Den Haag, zodat hun team deskundige en professionele behandelingen kan uitvoeren.

Deze kliniek is onderdeel van Beauty Huis. Daar vindt je alles wat je zoekt op het gebied van schoonheid, wellness, huidverbetering, anti-aging, top producten en lifestyle. Met de kennis en ervaring van Beauty Huis is Laserkliniek Sittard een logische uitbreiding op brede aanbod wat zij al hadden.

Bij Laserkliniek Sittard zijn er veel mogelijkheden om je te laten behandelen door middel van de nieuwste laserapparatuur!

Bekijk de mogelijkheden!
laserkliniek sittard
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Laserkliniek Sittard je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Sya Skin Clinic en Allure Clinic.

Bekijk de reviews van deze bedrijven