logo Rijschool Tilburg

Informatie

  • Rijschool Tilburg
  • Rijschool
  • Berkenrodelaan 53, 5043WG Tilburg
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Rijschool Tilburg review

XTRN-IT review

Rijschool Tilburg is aanbieder van autorijlessen in de omgeving Tilburg, Dongen, Hilvarenbeek, Waalwijk, Gilze, Goirle, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. Deze verkeersspecialist is al jaren actief in de rijschoolbranche en heeft al veel studenten mogen begeleiden tot aan hun rijexamen.

Bij Rijschool Tilburg staat de student centraal. Zoals zij zelf zeggen in hun slogan: “Steering you in the right direction.”, stuurt deze rijschool jouw de juiste kant uit. Dankzij hun persoonsgerichte aanpak en rijlespakketten op maat, heeft deze rijschool een bovengemiddeld slagingspercentage. De focus ligt erop om jou klaar te stomen tot een bekwame en zelfverzekerde automobilist.

Uiteraard zijn er veel rijscholen waaruit jij kan kiezen. In de reviews van geverifieerde klanten hieronder kun je de ervaringen van oud-studenten lezen. Tevens biedt het bedrijf een gratis proefles aan, waarin je kunt ervaren of Rijschool Tilburg bij jou past.

Beoordeling Rijschool Tilburg

Rijschool Tilburg verzamelt de meeste reviews via het platform van Google. Daar hebben zij al meer dan 80 klantenbeoordelingen op ontvangen. Uit die beoordelingen weten zij een een score van 5/5 te behalen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Bij de ene rijschool gestopt omdat er geen rekening werd gehouden met mijn angst achter het stuur. Dankzij rijschool Tilburg rij ik nu zonder angst op de weg. In 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Had ik niet verwacht, ben rijschool Tilburg dankbaar.” – Remziye Karahan

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Persoonlijke aanpak
  • Rijles op maat
  • Ook spoedcursus
  • Bekwame instructeur
  • Scherpe tarieven
  • Geen wachtrij!

Spoedcursus Rijbewijs Tilburg

Snel je rijbewijs halen
Bekijk de lespakketten!
Rijschool Tilburg
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Rijschool Tilburg je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor Rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende Rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Rijschool Veldhoven en Driving School Leiden.

Bekijk de reviews van deze bedrijven