logo templatetips

Informatie

  • Templatetips
  • CMS templates
  • Opgericht in 2020
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Templatetips review

Rapid '54 review

Templatetips is dé plek voor alle beste templates met betrekking tot Content Management Systemen (CMS). Denk hierbij aan veelgebruikte CMS’en zoals WordPress, Magento en Shopify. Bij Templatetips vergelijken ze meerdere templates met elkaar. Daarnaast lees je ook reviews over verschillende templates. Er zijn echter niet alleen maar templates voor CMS te vinden. Zo vind je op Templatetips.nl ook HTML en UI templates. Voor welk soort website je ook een template nodig hebt, bij Templatetips vind je er alle informatie over en kun je ze downloaden voor eigen gebruik.

Op de website van Templatetips vind je ook regelmatig blogs en review over verschillende soorten templates. Dit komt omdat de laatste trends qua design constant veranderen en het team van Templatetips zorgt er dan ook voor dat regelmatig de content op de website wordt vernieuwd.

Beoordeling Templatetips

Templatetips is nog niet op veel reviewplatformen te vinden. Bezoekers zijn echter positief en geven steevast 5 sterren beoordelingen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Regelmatig lees ik de laatste trends op het gebied van webdesign en templates. Op de site van Templatetips kan ik alles mooi overzichtelijk zien en sorteren per CMS.” – Dries Loopmans

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Overzichtelijk
  • Ideaal voor webdesigners
  • Uitstekend aanbod
  • Up-to-date content
  • Behulpzaam
  • Snel en duidelijk

Constant nieuwe template content

Altijd up-to-date

Templatetips vind het belangrijk dat er regelmatig updates op de website komen m.b.t. templates. Zo zullen er met enige regelmaat blogs en reviews worden geschreven om bezoekers up-to-date te houden. Zo krijgen bezoekers altijd de laatste content te zien en kunnen ze gebruik maken van de nieuwste templates. Of het nu voor WordPress, Magento, Shopify of HTML is, bij Templatetips vind je er vanalles over. Van gratis templates tot aan betaalde templates, Templatetips heeft het allemaal!

Vind templates
templatetips reviews
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Templatetips je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Onder andere Fiks is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven