Buteyko Limburg

Informatie

  • Buteyko Limburg
  • Cursussen
  • Reviewscore: 5/5
  • Bronneberg 4, 6075 CW Herkenbosch

Bereikbaarheid

Bekijk website

Buteyko Limburg review

Rapid '54 review

Buteyko Limburg bied cursussen aan voor mensen met uiteenlopende klachten. Via verschillende ademhalingsoefeningen, met een focus op minder diep inademen, wordt er gewerkt om de klachten te laten verdwijnen. Buteyko Limburg zal u inleiden in de methode die u naar een ‘gezondere’ ademhaling zal leiden.

Edwin van Dronkelaar is ambassadeur van Buteyko Limburg. Hij staat officieel ingeschreven bij de VBT (vereniging van Buteyko Therapeuten). Hij is ook opgeleid door de enige Buteyko-specialist. Via cursussen van ademhaling proberen ze de klachten zonder medicatie te verminderen. Edwin Van Drinkelaar is ervan overtuig dat de weg naar genezing of vermindering van klachten in veel gevallen in je zelf zit.

Buteyko Limburg zal u helpen als u uitlopende klachten ervaart. Zo wordt er altijd gewerkt om deze klachten te laten verdwijnen.

Beoordeling Buteyko Limburg

Buteyko Limburg staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten kunnen worden. Op Google hebben ze de meeste beoordelingen verzameld. Hier scoren ze een 5 / 5 gebaseerd op meer dan 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik kan nu leven zonder pijn. Een echte aanrader voor een scala aan klachten! -Sandra

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Cursussen
  • Ingeschreven VBT
  • Oplossen van klachten
  • Aangetoonde werking

Groepscursussen

Buiten de individuele cursus, biedt Buteyko Limburg ook groepscursussen aan. De groepscursus bestaat uit 1 terugkom moment, 5 trainingssessies, persoonlijke coaching en nog veel meer. De kosten van zo’n deelname aan een groepscursus bedragen €375,-. Indien u wilt weten of de cursus iets voor u is, bestaat er de mogelijkheid voor een intake gesprek. De kosten hiervoor bedragen €50,-.

Bekijk hier de groepscursussen!
Buteyko Limburg
Buteyko Limburg

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Buteyko Limburg je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn RÉVVI en Qicq.

Bekijk de reviews van deze bedrijven