Buteyko Limburg

Informatie

  • Buteyko Limburg
  • Dienstverlening
  • Bronneberg 4, 6075 CW Herkenbosch
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Buteyko Limburg

Buteyko Limburg bied cursussen aan voor mensen met uiteenlopende klachten. Via verschillende ademhalingsoefeningen, met een focus op minder diep inademen wordt er gewerkt om de klachten te laten verdwijnen.

Edwin van Dronkelaar is ambassadeur van Buteyko Limburg. Hij staat officieel bij de VBT (vereniging van Buteyko Therapeuten). Hij is ook opgeleid door de enige Buteyko-specialist. Via cursussen van ademhaling proberen ze de klachten zonder medicatie te verminderen. Edwin Van Dronkelaar is ervan overtuigd dat de weg naar genezing of vermindering van klachten in veel gevallen in jezelf zit.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Buteyko Limburg

Buteyko Limburg staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9 / 5 op basis van meer dan 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een leerzame en makkelijk te volgen cursus. Maakt je bewust van hetgeen je de hele dag op de automatische piloot doet; ademhalen. Al binnen een week merkte ik de voordelen in het dagelijks leven wanneer je ademhaalt op de correcte manier. Ik word fitter wakker, heb een betere conditie en kan me beter concentreren” Ik ben pas 4 weken bezig met de training, maar er zullen ongetwijfeld nog meer voordelen bij komen. – Tevreden klant (Stan)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Cursussen
  • Ingeschreven VBT
  • Oplossen van klachten
  • Aangetoonde werking
  • |Eigen ervaring
  • Scherpe tarieven

Groepscursussen

Buiten de individuele cursus, biedt Buteyko Limburg ook groepscursussen aan. Dit wil zeggen dat wanneer je een Buteyko cursus volgt met een gezin je dan in plaats van €450,- per persoon maar €600,- voor 2 personen uit één gezin betaald of €800,- voor 3 personen uit één gezin.

Bekijk onze site!
Buteyko Limburg
inforeview review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Buteyko Limburg je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere zwangerschapscursus Limburg en Neurobics.

Bekijk de reviews van deze bedrijven