Rijschool blue logo

Informatie

  • Rijschool Blue
  • Rijscholen
  • Berkenrodelaan 53, 5043WG Tilburg
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Rijschool Blue review

Rapid '54 review

Rijschool Blue is de rijschool van Brabant. Door hun jarenlange ervaring hebben ze al vele leerlingen begeleidt om hun rijbewijs te behalen. Rijschool Blue biedt verschillende pakketten aan zodat je geld kan besparen en flexibel te werk kan gaan. Rijschool Blue heeft verschillende locaties in Brabant. Door deze verschillende locaties is er geen plek in Brabant waar Rijschool Blue geen les geeft. 

Beoordeling Rijschool Blue

Rijschool Blue staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 84 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling Rijschool Blue

“Geslaagd bij Hussein. Fantastische uitleg, rustig en vooral gezellig tijden het rijden. Dankjewel!.” – Tevreden klant (Emmanuel Frank)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Bespaar geld

  • Meerdere locaties

  • Kwaliteit

  • Juiste prijs-kwaliteit
  • Top rijinstructeurs
  • Uitstekende resultaten

Rijschool Blue

Rijschool Blue heeft verschillende rijscholen onder zich en is het moederbedrijf voor deze rijscholen. De jarenlange ervaring van Emere en zijn collega’s zorgen ervoor dat elke leerling zich prettig voelt en zijn of haar rijbewijs snel kan halen. Rijschool Blue biedt verschillende soorten pakketten aan en na een intake rijles kunnen ze een inschatting maken voor hoeveel rijlessen je nodig zal hebben.

Boek nu een gratis rijles!
Rijschool blue
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als LeanForms je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je software verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Bankr en Follower123. 

Bekijk de reviews van deze bedrijven