logo pepels

Informatie

 • Pepels BV
 • Specialist in grondzuigtechniek
 • https://pepels.nl/
 • Opgericht in 1977
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Pepels BV review

Rapid '54 review

Pepels is een specialist als het gaat over gronzuigtechniek.

De grondzuigtechniek biedt een grote uitkomst voor het veilig, schadeloos en nauwkeurig graven in verschillende situaties.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kan helpen met het uitvoeren van grondzuigen? Dan bent u bij Pepels aan het juiste adres. Ze zijn al sinds 2009 een begrip in Limburg als het gaat om grondwerk met behulp van grondzuigmachines. Momenteel zijn ze met hun vier grondzuigwagens marktleider in de provincie Limburg. Ze leveren niet alleen zuigwagens aan bedrijven in grote industrieën, maar werken ook voor kleinere bedrijven en particulieren.

Beoordeling Pepels BV

Pepels BV is een bedrijf dat al jaren in de wereld van de grondzuigtechniek zit. De klanten van Pepels zijn altijd ontzettend tevreden over hun diensten. Dit is dan ook de reden waarom ze op inforeview staa.

Meest gewaardeerde beoordeling

De mannen van Pepels BV zijn zeer vakkundig te werk gegaan bij de renovatie van onze tuin. Er is zeer professioneel werk verricht en bij onvoorziene omstandigheden werd gelijk in oplossingen gedacht. Door weer en wind werd er hard gewerkt en de mannen van Pepels BV deden graag een extra stap om in onze wensen tegemoet te komen. Ik zou Pepels BV aanraden aan iedereen die een tuin wil renoveren of nieuwe bestrating wil. Wij zijn zeer tevreden over het gerealiseerde werk en de prijs / kwaliteit verhouding die Pepels BV aanbied.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Goed werk
 • Tevreden klanten
 • Gaan al een tijdje mee
 • Een begrip in Limburg
 • Machines verhuren
 • Bijzonder transport

Wat doet Pepels?

Bij Pepels kun je terecht voor grondtechniek, infra, machineverhuur en transport

Door de vele jaren ervaring leveren ze ook alleen maar de beste kwaliteit waardoor ze jou ontlasten. Daarnaast gaan ze ook echt voor een 100% klanttevredenheid. Het is ook niet raar dat Pepels zo hoog wordt beoordeeld op reviewpagina’s.

Bekijk de website!
afbeelding vrachtwagen Pepels
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Pepels BV je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Afvalcontainers Noord Holland en UrbanFlex.

Bekijk de reviews van deze bedrijven