logo duravert

Informatie

  • Duravert
  • Leverancier
  • Langs de Heij 16, 6136 KR Sittard
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

DuraVert portacool review

XTRN-IT review

DuraVert richt zich in de gehele Benelux en Duitsland op de verkoop en verhuur van producten voor verschillende toepassingen op gebied van luchtkoeling. Dat u de keuze heeft uit een uitgebreid en veelzijdig assortiment vindt DuraVert daarbij vanzelfsprekend. Op deze manier hebben zij toepassingen voor bijvoorbeeld sportscholen, industriehallen, tenten en ook buitenplaatsen.
DuraVert levert uitsluitend merken van A-kwaliteit. Daardoor bent u verzekerd van een lange werking en levensduur van onze producten, waarvoor ze ook zijn bestemd. De luchtkoelers zijn zowel duurzaam als mileubewust. DuraVert streeft naar 100% tevreden klanten en doet dit door een optimale service te verlenen.

Beoordeling Duravert

Duravert staat op zowel de Facebook en Google platformen voor het verkrijgen van reviews. Uit de beoordelingen van de recensies die ze hierop krijgen, halen zij een gemiddelde score van 4,8/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Voor een projectje hadden we een machine nodig en die hebben we bij DuraVert gehuurd. Een super service en fijn contact!” – Femmy piepers

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Persoonlijk contact
  • Verkoop en verhuur
  • Deskundig advies
  • Veelzijdig assortiment
  • 24/7 klantenservice
  • Kwalitietsmerken

Over Duravert

Hoge kwaliteit adiabatische luchtkoelers

DuraVert is dé importeur van Portacool mobiele luchtkoelers vanaf het eerste moment.

Anno 2020 officieel agent en distributeur van Portacool koelers in de gehele Benelux en Duitsland, en gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, transporteren, onderhouden en repareren van Portacool koelers. DuraVert staat voor een totaalpakket met een flexibele en persoonlijke benadering. De storingsdienst is 24/7 bereikbaar en zij begeleiden u met uw subsidieaanvraag.

Dus als u op zoek bent naar een verplaatsbare, milieuvriendelijke, effectieve en goedkope oplossing voor uw hitteprobleem, dan zijn de mobiele adiabatische koelingen van DuraVert dé oplossing!

Bekijk het assortiment!
Duravert
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Duravert je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor leveranciers op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor leveranciers kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten en producten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende leveranciers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Luchtkussengigant en FineSmart.

Bekijk de reviews van deze bedrijven