flexprof

Informatie

  • Flexprof
  • Uitzendbureau
  • Stadionweg 70B 6225 XR, Maastricht
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Flexprof review

Rapid '54 review

Flexprof is een uitzendbureau dat werkzaam is in Maastricht, Eindhoven en omgeving, en staat open voor de grootste uitdagingen. Zo zagen ze enorme krapte op de arbeidsmarkt wat betreft goed geschoold technisch arbeid. Als werkgever, en Flexprof, moet je alles uit de kast halen om het adequate personeel te vinden. Zodoende zijn ze een betrouwbare partner voor hun medewerkers en klanten. De rijke kennis en ervaring zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op eerlijk advies en een passende oplossing. Ze garanderen betrokkenheid en zullen met je meedenken, zelfs als het even niet gaat zoals je graag zou willen. Dus ben je op zoek naar vacatures in de civiele techniek? Neem een kijkje bij Flexprof.

Beoordeling Flexprof

Flexprof wordt zeer goed beoordeeld. Klanten laten weten dat ze buitengewoon goed worden geholpen door Flexprof. Aan de hand van de beoordelingen van klanten op Google scoren zij 5 van de 5 sterren.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Ervaren en deskundig
  • Integer en betrouwbaar
  • Betrokken
  • Oplossingsgericht

Tijd om hoger op te komen in je carrière?

Wat Flexprof betreft, ja natuurlijk! Met hun jong en dynamisch team doen ze er alles aan om iedereen zijn of haar ‘place to be’ te vinden. Gezien de positieve reviews, lukt dit goed! Bij Flexprof kan je terecht voor de vakgebieden: Bouw & civiel, werktuigbouwkunde & elektrotechniek, overheid en woningcorporaties. Je vindt er altijd een groot aantal actuele en interessante vacatures.

Binnen hun netwerk vinden zij een functie die past bij jouw opleidingsniveau. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om verder opgeleid te worden, zodat je vaktechnisch up-to-date bent en kan bouwen aan jouw carrière. Nieuwsgierig welke opties er voor jou opstaan? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Bezoek de website
civiele techniek uitzendbureau flexprof
Greeneroo review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Flexprof je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Atwerkvandaag en Flex impuls.

Bekijk de reviews van deze bedrijven