logo Huurwoningdesk

Informatie

 • Huurwoningdesk
 • Online vastgoedbeheer
 • Kronenburgsingel 525
  6831 GM, Arnhem
 • Opgericht in 2018
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Huurwoningdesk review

Rapid '54 review

Huurwoningdesk.nl maakt het voor particuliere vastgoedbeleggers erg makkelijk om zelfstandig hun woning(en) en pand(en) te verhuren en te beheren. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de handige beheertool die je kunt vinden op de website van Huurwoningdesk.

Iedereen die gebruikt maakt van Huurwoningdesk is verzekerd van een betrouwbare en kwalitatieve service. Het is hun missie om vastgoedbeleggers te voorzien van een zo goed mogelijk rendement.
Het uiteindelijke doel is de verhuursector duurzamer en verantwoordelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder.

Als particuliere vastgoedbeleggers word je in contact gebracht met huurder. Ze worden voorzien en begeleidt in juridische zaken, het opstellen van huurcontracten, financieel beheer enzovoorts.

Huurwoningdesk heeft een kennisbank met gidsen waar je alles kan leren over huurcontracten opstellen, de verhuurhypotheek, huis verhuren, huurprijs berekenen en vastgoed tools.

Beoordeling Huurwoningdesk

Huurwoningdesk staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews. Daarnaast zijn er platformen als Trustoo, Facebook en Sortlist waar zij ook te vinden zijn.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Sinds kort ben ik begonnen met het verhuren van mijn appartementen via huurwoningdesk.nl. Zij maken het voor mij als beginnend vastgoedbelegger eenvoudig om mijn appartementen te verhuren. Zij regelen het contact met de huurder en regelen alles eromheen!” Bart

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Beheer eenvoudig jouw vastgoed
 • Eenvoudig huurcontracten opstellen
 • Overzicht op jouw verhuuractiviteiten
 • Speciaal voor particulieren
 • Bespaar tijd
 • Zelf alles regelen

Beginnen met beleggen in vastgoed

Wil jij als particulier beginnen met beleggen in vastgoed? Dan zit je goed bij Huurwoningdesk! Op deze manier behaal je meer rendement, dan wanneer jij je geld op de spaarrekening laat staan. Bij Huurwoningdesk kun jij eenvoudig en gratis jouw vastgoed verhuren. Zo geven wij een overzicht van jouw vastgoed, door jouw vastgoedportfolio te digitaliseren. Daarnaast kun jij je gratis aanmelden bij Huurwoningdesk. Vervolgens bespaar je op een hoop tijd en kosten. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over de verhuuradministratie en bespaar je een hoop verhuur- en beheerkosten.

Meld je gratis aan!
Huurwoningdesk
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Huurwoningdesk je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor wonen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor wonen kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Huurstunt of Boon Vastgoed!

Bekijk de reviews van deze bedrijven