logo Huurstunt

Informatie

  • Huurstunt
  • Verhuur
  • Koldingweg 7B, 9723 HL Groningen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Huurstunt review

Rapid '54 review

Woningen worden steeds schaarser in Nederland. Zeker in populaire en grote steden.
Wil je een goede huurwoning hebben in het centrum van jouw favoriete stad, dan ben je soms wel weken tot maanden aan het zoeken. Ze worden ook op zoveel verschillende plaatsen aangeboden dat je snel het overzicht kunt verliezen. Gelukkig is Huurstunt hier de oplossing voor.

Ook voor degene die een huurwoning aan willen bieden is Huurstunt ideaal. Het platform geeft huisbezitters de mogelijkheid om hun woning met foto’s en allerlei relevante informatie online te zetten. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar een huurwoning eenvoudig contact opnemen als er sprake is van interesse.

De mensen die op zoek zijn naar een huis of appartement kunnen een oproep plaatsen op de website van Huurstunt. In deze oproep geven zij hun wensen aan. Hierbij moet je denken aan maximale huurprijs, gewenste woonoppervlak en aantal kamers.

Beoordeling Huurstunt

Huurstunt staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Trustoo hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 3,7 / 5 op basis van meer dan 60 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Huurstunt.nl vind ik Super alles is netjes uitgebreid uitgelegd veel keuze mogelijkheden betaalbaar abonnement je kan het elk gewenst moment opzeggen zonder enige eisen!!!” – Janet

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Unieke huurwoningen
  • Transparantie
  • Gratis informatie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel een nieuwe woning
  • Alleen geverifieerde verhuurders

Dé plek om een woning te vinden

Je kunt wel stellen dat Huurstunt hét platform is voor woningzoekende en woningaanbieders. Het duidelijke overzicht laat je al jouw opties in een keer zien. Geen gedoe meer met verschillende websites of aanbieders, gewoon alles onder één dak. Huurstunt heeft meer dan 5000 verschillende woningen online staan. Inschrijven bij Huurstunt is gratis. Na de inschrijving wordt je altijd up-to-date gehouden. Heb jij een woning, appartement of kamer die je graag wilt verhuren, dan ben je aan het juiste adres.

Bekijk het woningaanbod
Huurstunt
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Huurstunt je review op Inforeview?

Bekijk de andere reviews voor wonen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor wonen kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Van Cromvoirt Makelaars of De Goedkope Verhuizer!

Bekijk de reviews van deze bedrijven