EcuaFina review

Informatie

 • EcuaFina
 • Webshop
 • Pelikaanstraat 14,

  7201 DR Zutphen

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over EcuaFina

XTRN-IT review

EcuaFina betekent letterlijk: ‘De mooiste producten uit Ecuador’. De meeste producten worden gemaakt van alpacawol. Het assortiment van EcuaFina bestaat onder andere uit: plaids, truien en mutsen. Ook verkopen zij sieraden gemaakt van tagua noten. De producten van EcuaFina zijn handgemaakt door inheemse Quichua die woonachtig zijn in het Andesgebergte. Zij leven van de ruilhandel van zelfgemaakte goederen.

De oprichter van EcuaFina is Rebecca Braak. Zij dacht dat de zelfgemaakte producten van de Quichua een heuse toevoeging zou zijn op de Europese markt. Met deze gedachte opende zij een winkel en een webshop. Rebecca staat direct in contact met wevers uit het Andesgebergte. Om een nauw contact te onderhouden brengt ze meerdere malen per jaar een bezoek aan de verschillende gemeenschappen. Tijdens deze bezoeken werkt zij samen met de lokale bevolking om nieuwe producten te ontwerpen van de hoogste kwaliteit.

Beoordeling EcuaFina

EcuaFina staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Trustpilot is EcuaFina beoordeelt door 188 klanten. Hier worden zij beoordeeld met 4,8 sterren. Klanten zijn dus uitermate tevreden over EcuaFina.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Mooiste kleed ooit. Heerlijk zacht. De kwaliteit is echt fenomenaal. Het design is prachtig. Echt een eyecatcher. Ik ga hem overal mee naartoe nemen 🙂 ik ben er echt heel blij mee.” – Ana

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Mooie producten
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Snelle levering
 • Top service
 • Handgemaakt
 • Scherpe prijzen

Picknick kleed

De picknickkleden zijn net als alle andere producten van EcuaFina uit Ecuador. Deze picknickkleden zijn zowel te koop in de winkel als in de webshop. De picknickkleden zijn overal te gebruiken, dit komt doordat ze gemaakt zijn van alpacawol. Alpaca’s leven hoog in het Andesgebergte. Hierdoor zijn zij gewend aan de wisselende weersomstandigheden. Het alpacawol is van nature vuil- en waterafstotend.

De picknickkleden bestaan uit 70% alpacawol, 20 katoen en 10% acryl. Deze kleden worden op kleur gebracht met natuurlijke en onnatuurlijke kleurstoffen. De patronen van de kleden zijn gebaseerd op de Zuid-Amerikaanse cultuur. Zo voorzie je je tuin van een hoop kleur. De picknickkleden zijn vrolijk en kleurrijk. Daarnaast zijn ze eenvoudig te combineren. Voor iedereen is er wel een leuk kleed te vinden in de winkel of webshop van EcuaFina.

Bestel snel jouw picknick kleed
EcuaFina review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als EcuaFina je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voorwebshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op IPTV of Einsteintech!

Bekijk de reviews van deze bedrijven