De VerfVakman

Informatie

 • De VerfVakman
 • Verfspecialisten
 • ‘s-Gravelandseweg 404,

  3125 BK Schiedam

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over de VerfVakman

Rapid '54 review

Bij het verven van muren, deuren en andere oppervlaktes komt genoeg kijken. Je wilt natuurlijk dat je muur of deur er weer als nieuw uitziet. Om te beginnen kijk je dan naar de kleur verf, de soort verf en de benodigdheden. Het kan moeilijk zijn om de juiste kleur te bepalen die past bij de rest van de inrichting. Bij De VerfVakman weten ze precies wat jij nodig hebt. De medewerkers van De VerfVakman kunnen vanuit hun jarenlange ervaring met verfklussen jou precies vertellen wat je nodig hebt voor het beste resultaat te behalen.

Naast de kleur verf moet je natuurlijk ook kijken naar de benodigdheden, zoals een goede kwast of een verfborstel. Zonder goed gereedschap komt de verf niet mooi tot zijn recht en kun je zelfs ervoor zorgen dat je vlekken, strepen of andere onzuiverheden krijgt. Dat is dan ook de reden dat men bij De VerfVakman zegt: “goed gereedschap is het halve werk”.

Naast fysieke winkels kun je bij De VerfVakman ook online terecht. Hier kun je eenvoudig producten met elkaar vergelijken. Daarnaast kun je dankzij de instructieblogs vervolgens zelf aan de slag en ben je goed voorbereidt voor elke verfklus.

Ook jouw huis verdient het beste en het mooiste resultaat!

Beoordeling De VerfVakman

De VerfVakman is aanwezig op verschillende soorten platformen. Hier kunnen klanten en eventueel partners hun reviews achter laten. Google is het meest gebruikte platform hiervoor. De VerfVakman scoort hier een 4.5 / 5 op basis van 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“De verfvakman was nieuw voor mij. Ik kan ze bij iedereen aanbevelen ivm kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs.” – Tevreden klant (Henk)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snelle levering
 • Vriendelijke medewerkers
 • Deskundig personeel
 • Uitstekende service
 • Hoge kwaliteit
 • Ervaren

Verf van De VerfVakman

Verfspecialist

De VerfVakman is gespecialiseerd in de beste verf. Ze leveren bekende, professionele merken die niet alleen een doe het zelf maar gebruiken, maar ook professionele schilders. Dit omdat de kwaliteit van de verf ook erg belangrijk is voor de uitstraling en het resultaat van het verven. De juiste benodigdheden zijn ook te verkrijgen hier. Verf uitkiezen is naast de kleur erg ingewikkeld, omdat er ook veel verschil in de soort verf kan zitten. Je hebt verf die voor buiten zijn bedoeld, maar ook voor binnen. De verf die kan een andere uitstraling bevatten, doel hebben, basis, verdunning, aanbreng techniek en inhoud.

Koop verf!
https://www.deverfvakman.nl/
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De VerfVakman je review op Inforeview?

Bekijk andere beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor het opknappen van uw huis op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor opknap specialisten kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende websites die helpen bij het opknappen van een huis onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op De Duurzame Jongens of Bankhoesdiscounter!

Bekijk de reviews van deze bedrijven