logo amr europe

Informatie

 • AMR Europe
 • Webshop
 • Brinkerweg 5,
  8166 GD Emst

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

AMR Europe review

XTRN-IT review

Ben jij op zoek naar je eigen 3D-printer? Bij AMR Europe ben je op de juiste plaats! AMR Europe biedt verschillende 3D-printers aan waar jij zeker eentje tussen uit zal kunnen kiezen. AMR Europe heeft diverse printers en scanners aan te beiden waaronder Markforged printers, Cubicon printers en 3DGence printers. Op de webshop van AMR Europe zijn deze te bestellen, maar je kunt ook een kijkje nemen in de showroom.

AMR Europe heeft al jarenlang expertise op het gebied van additive manufacturing en 3D-printen en levert deze kennis om processen en datastromen in zakelijke omgevingen te optimaliseren.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling AMR Europe

AMR Europe wordt gewaardeerd door velen die een 3D-printer hebben aangeschaft bij dit bedrijf. Klanten lieten weten dat ze erg tevreden zijn met de service en de kwaliteit.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik heb laatst op afspraak een kijkje mogen nemen in de showroom zodat ik een beetje meer inzicht kreeg over de variatie aan 3Dp-printers en wat de verschillen nu zijn. Uiteindelijk ben ik voor de Markforged printer gegaan en ik ben erg blij met mijn keuze. Dankzij de goede service heb ik een geschikte printer kunnen vinden, erg bedankt AMR Europe!”- Anton

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Breed assortiment
 • Goede service
 • Hoge kwaliteit
 • Informative website
 • Overzichtelijke webshop
 • Vriendelijk personeel

Hoe werkt een 3D-Printer?

Hoe jij je eigen ontwerp kunt printen!

Elk 3D-geprint object is gebaseerd op een digitaal ontwerp dat werkt als een gedetailleerde constructietekening. Dit ontwerp is meestal te herkennen aan het STL-bestandstype. Bij het printen van een 3D-object wordt het geprinte materiaal opgesplitst in een oneindig aantal kleine segmenten, waaruit het object laag voor laag wordt opgebouwd. Al deze lagen worden met een 3D-printer aan elkaar gelijmd. Deze lagen zijn extreem dun, variërend van 0,3 mm tot 16 micrometer (een duizendste van een mm!). Dankzij de hoge precisie van de 3D-printer is het mogelijk om in zeer dunne lagen meer details toe te voegen. Dit maakt het zelfs mogelijk om complexe onderdelen zoals scharnierende of geroteerde elementen te printen. Hierdoor kunnen 3D-printers zeer complexe objecten printen.

Koop jouw eigen 3D-Printer!
Markforged
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als AMR Europe je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Ikwilpoppers en Sutherland.

Bekijk de reviews van deze bedrijven