interago logo

Informatie

 • Interago B.V.
 • Specialist Zonnepanelen
 • Bredaseweg 8, 4844 CL Terheijden
 • Opgericht in mei 2021
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Interago review

XTRN-IT review

Interago is een bedrijf dat zich richt op de installatie en verkoop van zonnepanelen in Breda en omgeving. Het bedrijf is opgericht in 2021 en sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een van de leidende aanbieders van zonnepanelen in de regio. Daarnaast biedt het bedrijf ook ondersteuning bij de elektronische aansluitingen en het selecteren van de juiste omvormer. De experts geven eerlijk en professioneel advies om ervoor te zorgen dat alles op de juiste manier wordt aangesloten voor de klant. Een van de kernwaarden van Interago is klanttevredenheid.

Het bedrijf streeft ernaar om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en te zorgen voor een zo soepel mogelijke installatie. Dit betekent dat Interago zorgt voor een volledige ondersteuning van de klant, vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van de installatie. Interago heeft een team van gekwalificeerde en ervaren installateurs die ervoor zorgen dat de installatie van de zonnepanelen zo snel en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Het bedrijf werkt met moderne technologieën en materialen om de installatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk te maken. Naast de installatie van zonnepanelen biedt Interago ook onderhouds- en reparatieservices aan. Hierdoor kunnen klanten er zeker van zijn dat hun zonnepanelen altijd in optimale staat zijn.

Beoordeling Interago

Interago staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Toch laten bezoekers via het contact formulier regelmatig positieve reacties achter.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Alles is in goed overleg verlopen en volgens onze wensen aangelegd. Wij hebben de diensten van Interago als zeer prettig ervaren en zijn zeer tevreden. Het vakkundig personeel verstaat hun vak en werken zeer netjes. Een aanrader!” – Tevreden klant (Sjors)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Professioneel advies
 • Kwaliteit
 • Vakkundig personeel
 • Goede service
 • Ervaren monteurs
 • Klantcontact

Interago zonnepanelen

Breda en omgeving

Wij hebben verschillende soorten zonnepanelen. Je kunt kiezen tussen de afmetingen, de energieopbrengst en de prijs. Jouw keuze is afhankelijk van wat bij jouw dak pakt. Onze experts nemen samen met jou een kijkje en onderzoeken welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor jou. Wij zijn gevestigd in Breda en omgeving en wie weet komen wij snel bij jou langs om jouw nieuwe zonnepanelen te plaatsen!

Neem contact met ons op!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Interago je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor zonnepanelen specialisten op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor specialisten die zonnepanelen plaatsen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende specialisten onze diensten uitgevoerd. Een voorbeelden hiervan is onder andere NL-zonnepanelen.

Bekijk de reviews van deze bedrijven