zwangerschapscursus limburg review

Informatie

 • Zwangerschapscursus Limburg
 • Dienstverlening
 • Kerkstraat 43-3, 6121 LB Born
 • Opgericht in 2020
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Zwangerschapscursus Limburg review

Rapid '54 review

Zwangerschapscursus Limburg begeleidt je om met een ontspannen en positief gevoel richting de bevalling toe te werken. Dit doen zij vanuit hun jarenlange ervaring als verloskundige.

Samen met jou en je partner leer je alles over het geboorteproces, oefen je mentale voorbereidingsoefeningen en leer je technieken die je in verschillende fases van de zwangerschap toe kunt passen. Zo leer je het geboorteproces te ervaren als een mooi en bijzonder proces.

Dankzij de vele jaren ervaring die Lian en Gon hebben als verloskundigen, is geen enkele vraag of situatie hen onbekend. Bij twijfels of vragen kun je daarom altijd bij hun terecht.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Zwangerschapscursus Limburg

Zwangerschapscursus Limburg is een vrij nieuw bedrijf en staat daardoor nog niet genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners.

Meest gewaardeerde beoordeling

“De cursus heeft ons enorm veel handvatten geboden om aan de slag te gaan toen de weeën dan eindelijk begonnen. Dankzij onze Positief en Ontspannen Bevallen cursus was de bevalling geen pijnlijke beleving, maar vooral een beleving van zen.” – Tevreden klant (Hentien)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Behulpzaam advies
 • Persoonlijk
 • Veel ervaring
 • Positief
 • Professioneel
 • Toegewijd en openhartig

De personen achter Zwangerschapscursus Limburg

Lian en Gon

Zwangerschapscursus Limburg is opgericht door Lian en Gon. Vanwege hun jarenlange vriendschap en ervaring als verloskundigen zijn ze samen deze cursussen begonnen om de toekomstige ouders van Limburg en omstreken bij te staan. Met veel passie en plezier coachen en begeleiden Lian en Gon zowel moeder als vader in hun reis naar het ouderschap.

Heeft u zelf ook begeleiding en coaching nodig tijdens uw zwangerschap? En wilt u dit op een positieve, ontspannen en professionele manier doen? Dan zit u bij Zwangerschapscursus Limburg met Lian en Gon aan het juiste adres.

Meld je aan voor de cursus!
Zwangerschapscursus Limburg beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Zwangerschapscursus Limburg je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor de dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Een goed voorbeeld hiervan is Hof de Brulle!

Bekijk de reviews van deze bedrijven