pegamento review

Informatie

 • Pegamento
 • Techniek/IT
 • Arnhemse Bovenweg 160, 3708 AH Zeist
 • Opgericht in 2009
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Pegamento review

Rapid '54 review

Op zoek naar passende oplossingen binnen het klantcontact? Dan is Pegamento de perfecte partner. Dit IT bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen en optimaliseren van een zo goed mogelijk functionerend klantencontact systeem. Oude klantenservice programma’s kunnen aangepast worden of voorzien worden van een upgrade. Bij dit bedrijf is het allemaal mogelijk! Pegamento heeft al voor grote bedrijven haar diensten toegepast binnen de klantenservice afdelingen.

Innovatie op het gebied van robotisering en automatisering is waar het bedrijf zich op focust. Dit wordt gerealiseerd door het creëren van nieuwe programma’s of aanpassingen in huidig programma’s waardoor efficiency wordt verbeterd. Het personeel van Pegamento is in staat u te helpen met brandende vragen op het gebied van innovatie in processen. Het bedrijf maakt ook gebruik van Artificial intelligence en heeft dit al bij meerdere klanten in het bedrijf geïmplementeerd met ongelooflijke resultaten als gevolg.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Pegamento

Pegamento staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google scoren zij scoren gemiddeld een 5 / 5!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Als u op zoek bent naar expertise op het gebied van klantinteractie, procesautomatisering, procesbeheer en geweldige mensen, moet u hier zijn.” – Tevreden klant (Ilan)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Technische innovatie specialist
 • Specialist op het gebied van robotisering
 • Maatwerk
 • Denkt in oplossingen
 • Zorgt voor veiligheid in het verkeer
 • Kunstmatige intelligentie

Beeldherkenning Pegamento

Een van de vele technieken

Buiten klantcontactcentra voert Pegamento innovatie uit binnen het onderwijs en de voedselindustrie. Binnen de voedselindustrie zijn er talloze specifieke oplossingen te vinden. Beeldherkenning is een van de technieken die Pegamento binnen de voedselindustrie kan toepassen. Dit zorgt ervoor dat fouten binnen een bepaald productieproces eerder worden herkend en daardoor tijdig actie kan worden genomen.

Ontdek hoe de technieken worden toegepast!
Pegamento review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Pegamento je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor techniek op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor de techniek kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je technische bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten technische bedrijven onze diensten uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is SMART Bouwexperts.

Bekijk de reviews van deze bedrijven