Hotel Botterweck

Informatie

 • Hotel Botterweck
 • Hotel Botterweck. Genieten van de gastvrijheid.
 • Genieten doe je bij Hotel Botterweck in Valkenburg.
 • Bogaardlaan 4,
  6301 CZ, Valkenburg a/d Geul

Bereikbaarheid

Bekijk website

Hotel Botterweck Review

Rapid '54 review

Het mooie Hotel Botterweck ligt in het hartje van het centrum van Valkenburg aan de rivier van de Geul. Valkenburg aan de Geul heeft heel veel moois te bieden. Denk maar bijvoorbeeld aan de mergelgrotten, het kasteel ruïne, een aantal musea om te bezichtigen en een mooie binnenstad vol gezelligheid en restaurantjes. Hotel Botterweck heeft veel oog voor details en is een echte sfeermaker in Valkenburg aan de Geul. Gasten komen hier graag weer terug voor een overnachting. Het is een mooi en bourgondisch hotel met een prachtige omgeving. Zeker een aanrader om hier eens een overnachting te boeken.

Beoordeling Hotel Botterweck

Hotel Botterweck is een hotel met 3 sterren gelegen aan de rivier de Geul. Het hotel heeft een privéparkeerplaats 300 m van het hotel vandaag, een lift, uitgebreid ontbijt en beschikt over gratis Wi-Fi voor haar gasten. Hotel Botterweck scoort gemiddeld 5/5 sterren en haar gasten zijn meer dan tevreden bij een bezoek of overnachting aan dit hotel.

Meest gewaardeerde beoordeling

Een prima ontvangst, aardige receptioniste. Parkeren is mogelijk op privéles (300 meter van hotel). Ligging ideaal, midden in het centrum. Om het hoekje begint een straat met cafés en restaurants. Hierdoor wel wat rumoerig ‘s nachts. Kamer is klein maar redelijk compleet. Geen koelkasten bijvoorbeeld. Badkamer met douche, toilet en wastafel-combi. Prima voor 1 nacht, wel zachte matrassen op het bed. Regels m.b.t. Corona worden zo goed mogelijk toegepast, hierdoor wordt het ontbijt uitgeserveerd aan tafel met een klein buffetje i.v.m. bacon, roerei. Je kunt vragen naar meer, als er onvoldoende broodjes of iets dergelijks zijn.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Parkeren 300 meter van het hotel
 • Uitgebreid ontbijt
 • Gelegen in het Centrum
 • Gratis WI-FI
 • Vriendelijk en gastvrij
 • 3 sterren hotel

Over Hotel Botterweck

Hotel Botterweck is gelegen in het mooie en idyllische Valkenburg aan de Geul op loopafstand van het centrum. Valkenburg aan de Geul heeft veel mooie uitstapjes en wandelroutes te bieden. Zo kun je hier heerlijk wandelen door de kasteelruïne van Valkenburg, naar Thermea 2000 gaan of genieten langs rivier de Geul op het terras. Ook kun je hier prima een avondje uit gaan, heerlijke wandelingen maken in het heuvelland of een bezoekje brengen aan de mergel grotten en de verschillende musea.

Hotel Botterweck is een 3 sterren hotel dat beschikt over mooie hotelkamers, vriendelijk personeel en hun gasten voorziet van goede service. Het ontbijt is luxe en uitgebreid en beschikken over een eigen parkeer terrein en gratis Wi-Fi in het hotel. De omgeving rond om het hotel is prachtig en zeker een aanrader om eens heerlijk te vertoeven alleen of met het gezin.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Hotel Botterweck je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews van hotels op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor elk Hotel van dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende klanten onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Tickets2Cities en Hof de Brulle.

Bekijk de reviews van deze bedrijven