logo amh

Informatie

 • AMH Makelaars
 • Makelaar
 • Luikerweg 23, 6212 ET Maastricht
 • Opgericht in 1951
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

AMH Makelaars review

Rapid '54 review

AMH Makelaars is al jaren een hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht. Betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Zo staat NVM makelaar Adam-Mostard-Hommes al jaren te boek. Het kantoor van AMH Makelaars bevindt zich in de aantrekkelijke buurt St. Pieter in Maastricht.

Het bedrijf is ontstaan uit een samenvoeging van Adam & Mostard en Hommes Makelaardij. Inmiddels zijn zij al zeventig jaar een begrip in de regio. Zij staan bekend om de optimale en realistische prijsstelling. Door ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt en goede relaties zijn zij in staat om elke straat en woning op juiste waarde te taxeren.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling AMH Makelaars review

AMH Makelaars staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,7 / 5 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een zeer goede service en inzet. Daarnaast ook zeer betrokken bij de verkoop, fijn persoonlijk contact en uitstekende communicatie.” – Tevreden klant (meneer de Lange)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Persoonlijk contact
 • Klantgericht
 • Deskundig
 • Actuele kennis
 • Specialisme regio Maastricht
 • Buiten kantoor uren bereikbaar

AMH Makelaars

De beste makelaar in Maastricht en omgeving

Adam-Mostard-Hommes is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Hierdoor heeft u de zekerheid met goed opgeleide betrouwbare makelaars in zee te gaan. NVM verzorgt voortdurend bijscholing over actuele ontwikkelingen op de lokale woningmarkt. Aangesloten makelaars horen zich bovendien te houden aan de erecode die voorschrijft dat ze altijd zorgvuldig, onafhankelijk en in uw belang handelen. Koopwoningen van NVM makelaars verschijnen vanaf dag één op Funda, de best bezochte site voor Nederlandse koopwoningen. Met AMH Makelaars bent u verzekerd van een betrouwbare en deskundige partij op het gebied van makelaardij. Voor een makelaar in Maastricht bent u bij AMH Makelaars aan het juiste adres.

Neem contact op!
Makelaar schud hand
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als AMH Makelaars je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor makelaars op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor makelaars kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je makelaardij kantoor verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende makelaars onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Fer Haas Makelaardij en Eugène Schreinemachers.

Bekijk de reviews van deze bedrijven