BCT_Belgium_Container_Trading_Logo

Informatie

 • BCT Containers
 • Verhuurder containers
 • Nieuwelandenweg 5,

  2030 Antwerpen

 • Reviewscore: 4.8/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over BCT Containers

XTRN-IT review

BCT Container is een online website waar je afvalcontainers kunt kopen. Bij BCT Container kan je veel verschillende soorten en maten containers kopen, maar je kan er ook terecht voor reparaties. Het is een bedrijf gelegen in Antwerpen wat je voor alles kan voorzien op het gebied van containers.

Beoordeling BCT Containers

BCT Containers staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4.8 / 5 op basis van 16 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Snel en kwalitatief, aardige dame op kantoor!” – Sahen Sahen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Betrouwbaar
 • Heldere communicatie
 • Snelle levering
 • Flexibel
 • Scherpe tarieven
 • Klantvriendelijk

Een container huren bij BCT Containers

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het afvoeren van je afval? Dan moet je bij BCT Containers zijn! BCT Containers onderscheidt zich door een persoonlijke service en persoonlijk contact. Door de jarenlange ervaring in de recycling zoeken ze altijd naar de beste oplossing voor jouw afval. Ook staat persoonlijke aandacht en service voorop. Iedere situatie is anders en daarom wordt er altijd maatwerk geleverd. Het huren van een container is nog nooit zo snel gegaan als dat het bij BCT Containers kan!

Bekijk hier alle afvalcontainers
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Web Wings je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online-marketingbureaus kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Todo Bien of Web Wings!

Bekijk de reviews van deze bedrijven