klantenservicetelefoon

Informatie

 • Klantenservicetelefoon.nl
 • Dienstverlening
 • Passeig de Gracia 12, 08007 Barcelona
 • Opgericht in 2019
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Klantenservicetelefoon.nl review

XTRN-IT review

Klantenservicetelefoon.nl biedt informatie over telefoonnummers, adressen, zakelijke en financiële gegevens. Wanneer je op zoekt bent naar gegevens van Nederlandse bedrijven, dan kun je dat snel en gemakkelijk doen bij klantenservicetelefoon.nl zonder je te moeten registreren.

Het doel van klantenservicetelefoon is om een klanten een snelle transparante service aan te bieden met een hoge kwaliteit en efficiëntie. Klanten moeten namelijk altijd op de hoogte gesteld kunnen worden van de service die hen aangeboden wordt. Het informatienummer van klantenservicetelefoon.nl is gespecialiseerd in bedrijven. Het bellen naar dit nummer kost maximaal € 0,90 per minuut.

Bij klantenservicetelefoon zorgen ze ervoor dat je jouw opgevraagde informatie zo snel mogelijk ontvangt. Een vraag en e-mailadres is vaak al voldoende als het gaat om informatie van bedrijven of particulieren. Je hoeft dan niet per se te bellen naar het informatienummer.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Echt een top service. Persoonlijke aandacht is goed terug te zien en ze bezitten over veel nuttige informatie, zeker een aanrader.” – Tevreden klant (Marc)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Heldere communicatie
 • Goede service
 • Efficiënte werkwijze
 • Persoonlijke aandacht
 • Goedkoop informatienummer
 • Zorgvuldig

Meer informatie over Klantenservicetelefoon

Bij klantenservicetelefoon kun je de gegevens vinden van allerlei soorten bedrijven in verschillende branches. Van banken, verzekeraars, telefonie en nog veel meer dienstleveranciers en productverkopers. Zo vind je gemakkelijk de klantenservice ohra of de klantenservice van de belastingdienst. In de keuzemenu’s van de klantenservicetelefoon is alles al voor je uitgewerkt. Zo kom je veel sneller bij een persoon of bedrijf terecht. Van diverse bedrijven en instanties heeft klantenservicetelefoon namelijk al de keuzemenu’s uitgewerkt.

Razendsnel door het keuzemenu van een klantenservice heen!
klantenservicetelefoon.nl
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Klantenservicetelefoon.nl je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Keeping en Origanic.

Bekijk de reviews van deze bedrijven