wijnkoelkast kopen

Informatie

 • Wineandbarrels
 • alles voor uw wijn
 • Rønnevangsalle 8,
  3400, Hillerød

  Denemarken

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • Telefoonnummer: +45 31 21 51 71
 • info@wineandbarrels.nl
 • wineandbarrels.nl
Bekijk website

Wineandbarrels review

XTRN-IT review

Wineandbarrels is een Scandinavische leverancier van zowat alle wijngerelateerde goederen die er maar te krijgen zijn. Denk hierbij aan wijnkoelkasten, wijnrekken, wijnmeubels, wijnglazen en nog veel meer accessoires. Het bedrijf, evenals de showroom, is gevestigd in Denemarken. Vanuit een webshop worden hun producten wereldwijd verkocht. Wineandbarrels is opgericht door Jakob Dau in 2008. Zelf produceert het bedrijf een aantal producten vanuit fabrieken gevestigd in het buitenland. Daarnaast is Wineandbarrels distributeur van wereldwijd bekende producenten van wijngerelateerde producten. Een aantal bekende producenten zijn bijvoorbeeld Spiegelau, Coravin, ArteVino en Swisscave. Naast de verkoop is Wineandbarrels gespecialiseerd in het inrichten van op maat gemaakte wijnkelders. Dit wordt gedaan door vakspecialisten die zeer klantgericht te werk gaan.

Beoordeling Wineandbarrels

Wineandbarrels heeft op Trustpilot 881 beoordelingen met een gemiddelde score van 4.6.  Daarnaast hebben ze op facebook een beoordeling van 4.7 op basis van 62 stemmen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Super goed geholpen met het uitzoeken van de juiste wijnkoelkast en ook nog eens hele snelle levering!” – René Vernon (Trustpilot)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Goede service
 • Persoonlijke hulp
 • Top kwaliteit
 • Vakmanschap
 • Snelle levering
 • Uitgebreid assortiment

Top service bij Wineandbarrels

De beste wijngerelateerde producten van Scandinavië!

Bij Wineandbarrels staat hoge productkwaliteit tegen een scherpe prijs voorop. Het uitgebreide assortiment heeft voor ieder wat wils. Wilt u bijvoorbeeld een hoogstaande wijnkoelkast kopen? Dan bent u bij Wineandbarrels aan het goede adres. Op ieder product zit minstens een jaar garantie zodat u verzekerd bent van goede kwaliteit. De oprichter Jakob Dau is zelf een groot liefhebber van wijn en is ooit begonnen met import omdat hij vaten nodig had voor zijn eigen wijngaarden. Deze passie is volop terug te zien in het hele bedrijf, van de kwaliteit van de service, tot aan de producten! Wineandbarrels is zeer klantgericht en zal samen met u het product uitzoeken dat het beste in uw wijnkelder past. Daarnaast kunt u vakmensen bij Wineandbarrels inhuren om een compleet op maat gemaakte wijnkelder voor u te laten maken!

Bekijk de afgeprijsde producten
wijnkoelkast kopen
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Wineandbarrels je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor bedrijven in de wijn of dranken branche. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken.

Bekijk de reviews van deze bedrijven