vier makelaars

Informatie

 • Viermakelaars
 • Makelaardij
 • Walter Breedveldplein 2, 5231 ME ‘s-Hertogenbosch
 • Opgericht in 2003
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Viermakelaars review

XTRN-IT review

Viermakelaars is een professionele makelaardij dat actief is in de provincie Noord-Brabant met drie vestigingen in Rosmalen, Vught en Den Bosch. Viermakelaars is een makelaardij met al 19 jaar ervaring binnen het kopen, verkopen en taxeren van woningen. Dankzij de drie vestigingen is het mogelijk voor Viermakelaars om een grotere regio te bereiken waardoor er makkelijker en sneller kopers gevonden kunnen worden.

Bij Viermakelaars kun je je garanderen van professionele hulp met plaatselijke kennis.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Viermakelaars

Viermakelaars staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten. Op platformen zoals Google en funda hebben ze een score van 4.5/5 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“De samenwerking met Viermakelaars heb ik als zeer positief ervaren. Kennis van zaken, prettige en duidelijke communicatie, snelle response op e-mails, telefoontjes, etc., oplossingsgericht en tot slot vriendelijke en behulpzame medewerkers.” – Tevreden klant (Vivienne)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Heldere communicatie
 • Goed service
 • Jarenlange ervaring
 • Persoonlijke aandacht
 • Gecertificeerde makelaars en taxateurs
 • Vriendelijk en deskundig

Je woning verkopen?

De beste makelaar van Noord-Brabant

Je woning verkopen kan in de meeste gevallen een langdurig proces zijn. Om je gehele proces en ervaring met het verkopen van je woning te vergemakkelijken kun je bij Viermakelaars terecht! Viermakelaars heeft 19 jaar ervaring in het verkopen van woningen en heeft daarlangs ook nog diensten als taxatie en aankopen van woningen.

Wil je dus zo snel mogelijk jouw huis kunnen verkopen voor een volwaardige prijs? Neem dan contact op met Viermakelaars en zij bezorgen jou alle informatie.

Bekijk de website
vier makelaars
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Viermakelaars je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor makelaars op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor makelaars kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je makelaardij verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende makelaars onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere De makelaar van de koper en Wij Makelaars.

Bekijk de reviews van deze bedrijven