Wij Makelaars logo

Informatie

  • Wij Makelaars
  • Makelaardij
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Wij Makelaars review

Rapid '54 review

Wij Makelaars is een makelaardij voor de regio Limburg. Met kantoren in Roermond en Sittard-Geleen vind je het bedrijf ook centraal gelegen in Limburg. Wij Makelaars heeft 35 jaar ervaring in het verkopen, verhuren, kopen en taxeren van huizen. Bovendien leveren zij ook kosteloos andere services zoals een gratis waardebepaling of een onafhankelijk financieel advies. Je kunt Wij Makelaars inhuren als Full Service makelaar of je kunt gebruik maken van de handige doe-het-zelf makelaar website. Met Full Service makelaar dienst nemen de deskundige werknemers van Wij Makelaars je het werk uit handen. Kies je voor het Wij Makelaars platform dan bespaar je courtage kosten. Klanten waarderen de makelaardij op de Nederlandse huizensite Funda met een 9.1 uit 10.

Beoordeling Wij Makelaars

Wij Makelaars staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten kunnen worden. Onder andere Google mijn bedrijf en Funda vallen hieronder. De beschikbare reviews zijn uiterst positief en leveren een gemiddelde score op van 5/5.

Meest gewaardeerde beoordeling Wij Makelaars

Ik was zeer tevreden over de presentatie van de woning. Mooie, realistische foto’s en ook de 3D-presentatie was een toegevoegde waarde. De communicatie met Bart was top. Makkelijk en informeel via WhatsApp of telefoon en ook na kantooruren bereikbaar voor eventuele vragen. – Een Funda gebruiker

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • 35-jaar ervaring
  • Gecertificeerde makelaars en taxateurs
  • Voor heel Limburg met kantoren in Roermond en Sittard-Geleen
  • Gratis waardebepaling
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Vriendelijk en deskundig

Wie zijn Wij Makelaars?

Wij Makelaar is ontstaan uit een samenwerking tussen de Limburgse makelaarbureaus &Leven Makelaars uit Geleen en Roermond en Dohmen Makelaardij uit Roermond. De website van WoningaanbodNederland was beschikbaar door heel Nederland en werd gebruikt door huizen eigenaren die onder begeleiding van een makelaar zelf hun huis wilde verkopen. Deze aanbieder heeft zich ook bij deze samenwerking gevoegd waardoor Wij Makelaars nu de flexibele opties aanbiedt om een huizen verkoop of koop volledig uit te besteden of deels zelf te regelen.

Bekijk de website
Wij Makelaars uitleg
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen in een bedrijf als Primex BV. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal geïnteresseerde in jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Ben jij net als Wij Makelaars ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Wij Makelaars je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor technisch en webshop op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf een positieve impact hebben. Ook voor andere dienstverleners zoals makelaars kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over jouw onderwerp verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe gebruikers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende van deze websites onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn deze pagina over Wij Makelaars, maar ook andere pagina’s zoals Fer Haas Makelaardij en Van Cromvoirt Makelaar. Voor meer informatie neem contact op.

Bekijk de reviews van deze bedrijven