energielabel mertens review

Informatie

 • Energielabel Mertens
 • Dienstverlening
 • Schoolstraat 2

  6343 CE, Klimmen

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Energielabel Mertens review

XTRN-IT review

Wil je een energielabel aanvragen? Dan staan Sander Mertens en Ger Vangangelt van Energielabel Mertens voor je klaar. Deze twee heren gaan deskundig te werk, en naast het energielabel van je woning krijg je ook gedegen energieadvies van de gecertificeerde energieprestatieadviseurs. Bij Energielabel Mertens ben je in vertrouwde handen.

Tegenwoordig heeft iedere woning een energielabel nodig. De kosten voor het aanvragen van dit energielabel zijn altijd voor de verkoper/verhuurder van de woning. Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woning is. Een hoog energielabel geeft aan dat de woning energiezuinig is, het gevolg hiervan is dat de waarde van het huis omhoog gaat. Een extra reden dus om een energielabel aan te vragen. Het energielabel mag alleen worden toegekend aan een woning door een gecertificeerde energieprestatieadviseur. Deze kun je vinden bij Energielabel Mertens.

Beoordeling Energielabel Mertens

Met 7 reviews heeft Energielabel Mertens op Trustpilot 4,3/5 sterren. Klanten geven aan dat het een betrouwbaar bedrijf is met zeer deskundig advies. Ook benoemen klanten het goede verloop van de communicatie met Energielabel Mertens.

Meest gewaardeerde beoordeling

Wordt direct en kundig te woord gestaan. Heel prettig om hier het energielabel aan te vragen. Alles liep zoals afgesproken. – D. de Koste

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Deskundig
 • Goede prijzen
 • Gedegen energieadvies
 • Snel & betrouwbaar
 • Kennis van zaken
 • Gecertificeerde energieprestatieadviseur

Afspraak Energielabel Mertens

Om een afspraak te maken met Energielabel Mertens neem je telefonisch contact op of vul je het contactformulier op de website in. Sander Mertens is de gecertificeerde energieprestatieadviseur die bij je thuis langs zal komen voor een volledige opname. Tijdens het bezoek worden de kenmerken van je woning vastgelegd in een rapport. Op basis van dit rapport zal het energielabel worden bepaald. Energielabel Mertens zorgt ervoor dat het energielabel van je woning in de officiële landelijke database komt te staan. En uiteraard ontvang je het energielabel zelf ook.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Energielabel Mertens je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Solarite en Slotenmaker112.

Bekijk de reviews van deze bedrijven