IRIS logo

Informatie

  • IRIS ECM
  • ECM dienstverlening
  • Business Park Stein 108, 6181 MA Elsloo
  • Opgericht in 2001
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

IRIS review

Rapid '54 review

IRIS is een service provider van alles dat te maken heeft met informatiebeheer. Het bedrijf zorgt ervoor dat hun klanten slimmer, efficiënter en veiliger kunnen werken. Door specialistische kennis, jarenlange ervaring en het leveren van innovatieve technologie helpt IRIS de grote hoeveelheid documenten, e-mails en informatie te beheren. Op deze manier krijgt het personeelsbestand een boost en blijft de organisatie de concurrentie voor in dit digitale tijdperk.

Door te helpen met het implementeren van nieuwe technologie, interne processen en het ontwikkelen van een nieuwe strategie, worden organisaties geholpen. Ook biedt IRIS handige oplossingen voor problemen binnen de organisatie. Deze problemen worden o.a. door knowlegde management, consulten en communicatie opgelost.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling IRIS

IRIS staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners.

Meest gewaardeerde beoordeling

“IRIS heeft ons bedrijf ontzettend goed geholpen met data en document beheer. We werken nu veel efficiënter daar is iedereen blij mee!.” – Tevreden klant (Michel)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Goede klantenservice
  • Efficiënt document beheer
  • Expertise op gebied van ECM
  • Betrouwbare partner

Knowledge management

ECM service

Een van de services die IRIS aanbiedt is het waarborgen van continuïteit op gebied van kennis. Dit is zeer belangrijk binnen een bedrijf, omdat dit het besluitvermogen een boost geeft. Deze continuïteit van kennis wordt verzekerd door gebruik te maken van knowledge management. Deze oplossing zorgt ervoor dat alle kennis wordt opgeschreven in boeken of digitale bestanden. Wanneer kennis op deze manier wordt vast gelegd, wordt het personeelsbestand slimmer en kan het bedrijf sneller weloverwogen beslissingen maken.

Meer over knowlegde management
knowledge management
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als IRIS je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Odiv en Klantenservicetelefoon.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven