Odiv review

Informatie

 • ODIV
 • Online marketingbureau
 • Koningin Wilhelminalaan 3, 3527 LA Utrecht
 • Opgericht in 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 030 227 05 77
 • jouw@odiv.nl
Bekijk website

ODIV review

Rapid '54 review

Tegenwoordig is online marketing voor bedrijven onmisbaar. Denk aan social media advertenties, zoekwoordenanalyses, blogs, visuals, webdesign en zoekmachine optimalisatie. Er vinden constant ontwikkelingen plaats op het gebied van online marketing. Het bijhouden van deze trends en ontwikkelingen is vaak een lastige opgave. Het is daarom handig om een online marketing bureau zoals ODIV in te schakelen.

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Utrecht? Dan ben je bij ODIV aan het juiste adres. Ze zijn specialist in social media, SEO, SEA, analytics, website en design.

Beoordeling ODIV

ODIV staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 75 reviews! Daarnaast zijn er platformen als Trustoo en Sortlist waar zij gemiddeld een 10 scoren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“ODIV heeft me enorm geholpen met het inrichten van een overzichtelijk dashboard voor ons webverkeer en sociale media. Ze zijn snel, kundig, komen afspraken na en leggen duidelijk uit wat de bedoeling is. Erg prettige samenwerking!” – Tevreden klant (Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Transparant
 • Innovatief
 • Specialistisch
 • Scherp tarief
 • Openheid
 • Voelt als collega’s

Aan de slag met ODIV

Groei met jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een online marketing bureau Utrecht die jou gaat helpen jouw bedrijf naar de top te brengen, dan ben je bij ODIV op het juiste adres. Ze laten ieder bedrijf groeien, van startups tot corporates. Bij ODIV ergeren ze zich aan marketingbureaus die hun werk niet goed uitvoeren. Ze richten zich daarom bij het bedrijf op transparantie en vertrouwen.

Met ODIV zorg je er niet alleen voor dat je meer omzet behaald, maar ook dat je meer kennis van jouw doelgroep krijgt. Een sterk punt is dat de senior online marketing specialisten van ODIV aanvoelen als jouw collega’s.

Bekijk de diensten
ODIV beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als ODIV je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online marketingbureaus op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online-marketingbureaus kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online-marketingbureaus onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Medifactor of Tools2Grow!

Bekijk de reviews van deze bedrijven