partspellen review

Informatie

 • PartySpellen
 • Webshop
 • Stationsweg 4, 8141 SC Heino
 • Opgericht in 2020
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

PartySpellen review

XTRN-IT review

PartySpellen.nl is een website speciaal voor de spelliefhebber. Het bedrijf is opgericht door Thomas Corte, een student die graag spellen bedenkt, ontwerpt en maakt. PartySpellen.nl is onderdeel van Shorty’s Media & Entertainment Group.

Op PartySpellen.nl vind je kant-en-klare spellen. Zo worden er onder andere Pub Quizzen aangeboden. De spellen die worden aangeboden kunnen direct worden gedownload en gespeeld na aankoop. Je hoeft dus niet te wachten tot het spel in de brievenbus ligt! Daarnaast worden er op de website tips gegeven over hoe je zelf een Pub Quiz of Escape Room kunt maken.

Je kan de spellen van PartySpellen.nl in teams spelen. Bij de aankoop van meerdere spellen kun je profiteren van de Stapelkorting. Deze wordt automatisch verrekend in je winkelmand. PartySpellen.nl heeft al vele families en vrienden blij gemaakt met hun aanbod.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling PartySpellen

Daktentenshop is een vrij nieuw bedrijf en staat daardoor nog niet genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Tijdens de kerst hadden wij een PubQuiz gespeeld en wat hadden we een lol! De pubquiz bestond uit 100 vragen en de winnaar van de pubquiz kreeg een voordeel tijdens het escape gedeelte die we er zelf nog bij hadden bedacht. Het was een avondvullend programma!” – Tevreden klant (Renate)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snelle levering
 • Betrouwbaar
 • Direct spelen na aankoop
 • Zelf spellen maken
 • Gratis PubQuiz vragen
 • Particuliere en zakelijke klanten

Een spel van PartySpellen.nl

Speel de PubQuiz

Een van de spellen die PartySpellen.nl aanbiedt is een pubquiz. Het spel De PubQuiz is een algemene pubquiz. Het spel bevat 10 verschillende rondes met elke ronde 10 vragen. Elk kwartaal is een nieuwe pubquiz beschikbaar. Daarnaast kun je op PartySpellen.nl ook je eigen pubquiz samenstellen. Hierbij kun je kiezen uit 20 verschillende rondes.

Koop nu de PubQuiz!
beoordeling PartySpellen
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als PartySpellen je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops met daktenten kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten webshops onze diensten uitgevoerd. Onder andere Avyna – Trampoline.nl is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven