duo market research logo

Informatie

 • DUO Market Research
 • Dienstverlening
 • Euclideslaan 60, 3584 BN Utrecht
 • Opgericht in 1995
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

DUO Market Research review

Rapid '54 review

Het uitvoeren van onderzoeken onder je klanten, in je gemeente of je personeel is belangrijk. Soms heb je als bedrijf zijnde hier zelf niet de tijd voor. Gelukkig kun je onderzoeken uitbesteden aan bedrijven. Een goed bedrijf hiervoor is DUO Market Research. Het bedrijf DUO Market Research voert allerlei onderzoeken uit voor verschillende doelen. Zo zal DUO Market Research ook wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Al meer dan 25 jaar staat DUO Market Research klaar voor hun klanten. De medewerkers kennen de markt, weten wat ze doen en zijn creatief. Zo krijg je de beste resultaten terug. DUO Market Research zorgt voor een begeleiding van begin tot eind tijdens een onderzoeksproject. Zo gebeurt alles via jouw wensen!

Resultaten worden natuurlijk teruggekoppeld. Je krijgt je resultaten te zien via een online rapport. Super overzichtelijk en zo kun je snel zien waar er verbetering nodig is. Mocht je geïnteresseerd zijn in meer verdieping kan dit ook altijd voor je geregeld worden. Zo zie je dat ze bij DUO Market Research overal aan denken!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

DUO Market Research is een fijne partner om mee te werken. Zakelijk, duidelijk en ze maken zaken niet mooier of ingewikkelder dan ze zijn – Sandra

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Medewerkersonderzoek
 • Klantonderzoek
 • Communicatieonderzoek
 • 20 jaar ervaring
 • Gemeenten onderzoek
 • Ervaren medewerkers

Onderzoek van uw medewerkers

Het is belangrijk dat je medewerkers zich op hun gemak voelen op hun werkplek. Je kunt het vaak niet aan iemand zien of ze het ook echt leuk hebben. Daarom is het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek belangrijk. Ook een medewerkerstevredenheidsonderzoek kan je laten uitvoeren bij DUO Market Research. Hierbij wordt in beeld gebracht hoe tevreden, loyaal en betrokken jouw medewerkers zijn. De resultaten van dit onderzoek kunnen jou helpen om een betere werkplek te kunnen creëren voor je personeel.

Bij DUO Market Research kun je aantal verschillende medewerkerstevredenheidsonderzoeken uit laten voeren. Je kunt kiezen voor:

 • Breed medewerkersonderzoek
 • Compact medewerkersonderzoek
 • Themaonderzoek
 • Pulse metingen
Regel hier jouw medewerkersonderzoek!
DUO Market Research
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als OMD Branding je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Maatwerk online en Digital Movers 

Bekijk de reviews van deze bedrijven