Motorrijschool limburg

Informatie

 • Motorrijschool Limburg

 • Rijschool
 • Arendstraat 4

  6135 KT Sittard

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Motorrijschool Limburg review

XTRN-IT review

Motorrijschool Limburg is de plek voor de motor fans onder ons! Alles wat je moet weten over de motor, informatie en meer vind je op motorrijschoollimburg.nl. Voor zowel ervaren motorrijders als een beginnende motormuis kun je op de website van Motorrijschool Limburg terecht.

Vind op de website een rijschool die bij jou past en lees meer over rijlessen en examens.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Motorrijschool Limburg

Motorrijschool Limburg is geliefd door vele bezoekers die een positieve review achterlaten. Bezoekers laten weten dat ze de website zeer overzichtelijk vinden, de nieuwtjes heel relevant vinden en ze tevreden zijn met de rijschool die ze op de website gevonden hebben.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Door Motorrijschool Limburg heb ik een goede rijschool gevonden en heb ik zonder moeite mijn rijbewijs gehaald, nu kan ik eindelijk de weg op met de motor!” – Thomas

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Overzichtelijke website
 • Groot overzicht rijscholen
 • Relevante nieuwtjes
 • Veel informatie
 • Veel tips
 • Veel uitleg

Hoe ziet een motorexamen eruit?

Wat kan je verwachten?

Voordat je op motorexamen gaat, is het natuurlijk noodzakelijk en belangrijk dat je eerst je theorie-examen haalt. Wanneer je deze in de pocket hebt, kun je aan de voorbereiding van je praktijkexamen beginnen.

Bij het examen voortuigbeheersing laat je zien dat je controle hebt over het voertuig, hier laat je dan 7 oefeningen zien. Dit examen duurt maximaal 20 minuten. In het examen verkeersdeelneming let de examinator op voertuigbeheersing, en het veilig en zelfstanding deelnemen in het verkeer. Hier wordt o.a. opgelet op het kijken, plaats op de weg en snelheid.

Lees meer over het motorexamen!
Motorrijschool Limburg
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Motorrijschool Limburg je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Rijschool Best en Rijschool Blue.

Bekijk de reviews van deze bedrijven