bokscoaching review

Informatie

 • Bokscoaching
 • Sport
 • Pascalweg 1, 8013 RC Zwolle
 • Opgericht in 2011
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Bokscoaching review

XTRN-IT review

Wil jij uitgedaagd worden en groeien als persoon, professional en als team? Dan is Bokscoaching iets voor jou! Bokscoaching is een training- en coachingsbureau wat landelijk te werk gaat. Al meer dan 10 jaar geven zij bokstrainingen, om mensen het beste uit hunzelf en hun omgeving te laten halen. Ze gebruiken de vechtsport als leerinterventie.

Bokscoaching werkt met een team van 13 mensen. Iedere trainer opereert in zijn eigen regio en/of zijn specialisme. Bokscoaching heeft een breed aanbod. Zo kan je denken aan duurzame inzetbaarheid, Lean en agile en DISC-traingen, maar ook aan ondernemerscoaching, weerbaarheid en traumaverwerking.

Inforeview werkt enkel met geverifieerde reviews.

Beoordeling Bokscoaching

Bokscoaching staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Trustoo hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 8,5 / 10.

Meest gewaardeerde beoordeling

“De combi van fysiek bezig zijn en nadenken over zaken als balans, aarden en impact hebben maken bokscoaching een hele mooie manier om nieuwe inzichten te krijgen in leiderschap en te reflecteren op je eigen kracht. Berend – namens Jong Management Flevoland – bedankt! Het was een topavond!” – Tevreden klant (Harm)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Driedimensionaal leren
 • Inspirerende ervaring
 • 10 jaar ervaring
 • Training leiderschap
 • Teamontwikkeling
 • 1 op 1 coaching

Resultaat bereiken met boksen en coaching

Maak verschil met bokscoaching

Tegenwoordig zie je overal coaches. Wanneer je aan coaching denkt, zal niet je eerste gedachte boksen zijn. Toch gaan deze dingen heel goed samen. Bij Bokscoaching gebruiken ze vechtsport als leerinterventie. Zij geloven dat je sneller en effectiever kan leren en ontwikkelen met behulp van ervaringsleven. Bij Bokscoaching wordt niet alleen geleerd via taal, maar worden er ook andere hersengebieden bij betrokken. Tijdens de trainingen worden verschillende thema’s behandeld, terwijl jij beweegt.

Wil jij bokscoaching zelf toepassen? Misschien is het dan interessant op licentiehouder te worden. Bokscoaching heeft verschillende trainingen waar jij als professional aan mee kan doen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!
bokscoaching beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Bokscoaching je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Voedingschema en Makkelijk Afvallen.

Bekijk de reviews van deze bedrijven