revvi logo

Informatie

 • RÉVVI
 • Webshop
 • Wijshagerkiezel 55, 3670 Oudsbergen, België
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • +32 (0)478 53 24 72
 • info@revvi.eu
Bekijk website

RÉVVI review

XTRN-IT review

Als jij een intensieve sporter bent weet je als geen ander dat het belangrijk is om goed voor je huid te zorgen. Gelukkig staat dit doel bij RÉVVI centraal. Op de website van RÉVVI kun je tientallen producten vinden die jou kunnen helpen met het verzorgen van je huid voor, tijdens en na het sporten. Alle 3 de fases zijn namelijk belangrijk. Bij RÉVVI zijn er producten voor iedereen zijn persoonlijke doelen voor, tijdens en na het sporten.

Voor het sporten is het namelijk belangrijk dat je een mentaal voorbereid moment hebt. Hierdoor kun je betere sportprestaties leveren. Tijdens het sporten heb je soms extra ondersteuning nodig ook hiervoor heeft RÉVVI de juiste producten. Als je klaar bent met sporten wil je natuurlijk relaxen en genieten van het doel dat je bereikt hebt tijdens het sporten.

Zo zie je dat bij iedere fase andere producten nodig zijn om de juiste verzorging te hebben voor je lichaam. Bij RÉVVI vindt jij het product dat bij jou past voor iedere fase.

Beoordeling RÉVVI

RÉVVI staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten kunnen worden. Op Facebook hebben ze de meeste beoordelingen verzameld. Hier scoren ze een 4,5 / 5 gebaseerd op meer dan 9 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Zowel de hot, cold als recovery gel zijn onmisbaar geworden voor, tijdens en na mijn sportactiviteiten! Simpel maar zo effectief. TOP – Cedric

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Gratis verzending vanaf 75 euro
 • 15% korting op alle packs
 • Doeltreffend
 • Effectief
 • Goede service
 • Doelen bereiken zonder blessures

Je eigen pack samenstellen

Bij RÉVVI zijn er verschillende packs te verkrijgen voor jou als sporter en je doelen. Maar mocht er nou geen pakket voor jou tussen zitten heb je de keuze om er zelf een samen te stellen. Je kunt zelf de keuze maken uit alle producten zodat jij een pack bij je thuis krijgt bezorgt die volledig bij je past. Als je je eigen pack gaat samenstellen kun je ook nog eens tot 15% korting. In de pakketten kun je verschillende gels toevoegen of andere producten. Met die 15% korting bespaar je geld die je weer kunt uitgeven aan andere producten zoals de instant ice pack. Zo kun je genieten van al het aanbod van RÉVVI.

Stel hier je pack samen!
instant ice pack
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als RÉVVI je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn fast burn extreme en yogashop

Bekijk de reviews van deze bedrijven