logo sleepdiensttotaal

Informatie

  • Sleepdiensttotaal
  • Pechhulp
  • Antwerpenstraat 224, 4826 HG Breda
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Sleepdiensttotaal review

Rapid '54 review

Sleepdienst totaal is een takeldienst dat zich focust op pech hulp voor auto– en motortransport. Sleep diensttotaal is gevestigd in de omgeving van Breda, maar voert haar diensten zowel nationaal als internationaal uit. Dus zelfs buiten Breda of buiten Nederland kunt u rekenen op de hulp van sleepdienst totaal. Bovendien zijn ze snel aanwezig en helpen ze u vrijwel meteen met de problemen. Mocht dit niet lukken? Dan wordt het voertuig meegenomen en op een andere locatie gerepareerd.

Sleepdienst totaal helpt onder andere bij een platte band of bij een lege accu. Zij zorgen ervoor dat dit probleem weer snel wordt opgelost en u weer veilig de weg op kunt! Hierdoor is Sleepdienst totaal de perfecte oplossing voor pech onderweg!

Beoordeling Sleepdiensttotaal

Sleepdiensttotaal heeft bij elkaar al meer dan 10 reviews van tevreden klanten gekregen. Uit de scores die zijn gegeven bij deze beoordelingen halen zij een gemiddelde van 4,9 uit 5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Met mijn aanhanger een klapband op de snelweg in Duitsland gekregen. Eerst wist ik even niet wat ik moest toen, maar toen heb ik Sleepdienst totaal gebeld. Zij zorgden ervoor dat ik weer binnen een paar uur mijn weg kon vervolgen. In een woord: top!” – Tevreden klant (Sjoerd)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelle service
  • Duidelijk prijzen
  • Terplekke geholpen
  • 24/7 bereikbaar
  • Nationaal en internationaal hulp
  • Betrouwbaar

Autotransport

Meer dan alleen sleepdiensten

Buiten pech hulp en takeldiensten biedt sleepdienst totaal autotransport aan. Met het autotransport Breda service pakket zorgt sleepdienst totaal ervoor dat zonder moeite uw auto van a naar b wordt gebracht. Ook in het buitenland kan deze dienst gebruikt worden zonder enige problemen. De ervaren chauffeurs van sleepdienst totaal zorgen ervoor dat uw auto veilig op de plaats van bestemming terecht komt en nemen deze zorgen uit uw handen!

Bekijk alle diensten
Sleepdiensttotaal
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Sleepdiensttotaal je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor sleepdiensten kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Wash and Care en Privechauffeur.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven