Informatie

 • Bruut Resultaat
 • Dienstverlening
 • Leonard Springerlaan 35

  9727 KB  Groningen

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Bruut Resultaat review

XTRN-IT review

Wil jij meer converteren tegen lagere kosten, je omzet verhogen of meer controle over je online marketing? Dan ben je bij Bruut Resultaat aan het goede adres! Bernt Muurling, de online specialist van Bruut Resultaat, helpt jou om je doelen tot het maximum te behalen.

Bruut Resultaat kan jou helpen met Google Ads, oftewel SEA, Google Shopping en Google Display Advertising. Bruut Resultaat is gespecialiseerd in Google Ads. Bernt zorgt ervoor dat je meer conversies krijgt, minder kosten hebt en meer controle hebt over je campagnes en uitgaven

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Bruut Resultaat

Bruut Resultaat wordt gewaardeerd door de vele tevreden klanten. Klanten die een review geplaatst hebben laten weten dat ze vinden dat het een fijne samenwerking is, dat de online specialist altijd bereikbaar is en dat de website fijn in gebruik is.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik vind de website van Bruut Resultaat heel erg fijn. Ik wist namelijk nog niet veel van Google Ads af en ik was aan het twijfelen of ik hiermee wel wilde beginnen, maar na het lezen van de vele informatie die op de website stond was ik meteen verkocht en besloot ik een samenwerking aan te gaan met Bruut Resultaat wat ook een grote aanrader is!”- Stijn

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Altijd te bereiken
 • Gespecialiseerd in Google Ads
 • 7+ jaar ervaring
 • Analytisch onderbouwd
 • Ambitieuze werkwijze
 • Teamwork

Wat is Google Ads?

Hoe verhoog jij je conversies?

Een simpele omschrijving van Google Ads is dat het een online advertentieprogramma is waarmee bedrijven reclame kunnen maken aan de hand van zoekcampagnes, videocampagnes, bannercampagnes, shoppingcampagnes en appcampagnes.

Waar Bruut Resultaat jou mee helpt bij Google Ads is het krijgen van meer conversies, het maken van minder kosten per conversie en het controle krijgen over je uitgaven en campagnes.

Werk samen met Bruut Resultaat!
Bruut Resultaat
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Bruut Resultaat je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Texttasy en Psylaris.

Bekijk de reviews van deze bedrijven