sedumplus review

Informatie

 • Sedumplus
 • Sedum webshop
 • Hazenkampweg 15b, 5964 PE, Meterik

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Sedumplus review

Rapid '54 review

Sedumplus focust zich op het duurzaam telen van biologische Sedumproducten. Het doel is om klanten te voorzien van Sedumproducten die geteeld zijn zonder pesticide. Het uiteindelijke doel is om op alle daken groenbedekking te hebben. Sedum is duurzaam, CO₂-neutraal, lokaal geteeld, isoleert, heeft een positieve invloed op flora en fauna en het heeft nog veel meer voordelen. Sedumplus vraagt iedereen om mee te helpen met hun missie.

Beoordeling Sedum Plus

Klanten zijn erg tevreden over de geleverde producten van Sedumplus. Op Google hebben 12 mensen een review achtergelaten, en deze hebben allemaal 5/5 sterren. Klanten benoemen de goede service, en hoog kwalitatieve producten van Sedumplus.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘Wij hebben de sedum groen dak cassettes op ons platte dak gelegd. De informatievoorziening over de producten was prima. De materialen werden keurig op de afgesproken dag geleverd. De plaatsing was eenvoudig. Een mooi product van goede kwaliteit, een aanrader!’ – R. Gubbels

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Vriendelijk en behulpzaam
 • Biologisch en duurzaam
 • Kwaliteit Sedum
 • Goed advies
 • Goede service

De voordelen van een Sedum stoeptegel

 1. Het hemelwater stroomt direct terug de grond in en zorgt hierdoor voor een goede afwatering.
 2. De Sedumtegel is kant-en-klaar om direct in de grond gezet te worden.
 3. De Sedumtegel heeft 9 verschillende soorten Sedumplanten.
 4. De Sedumplanten bloeien om beurten in de zomermaanden en zijn winterhard. Hierdoor is uw Sedum tegel het hele jaar voorzien van mooie planten.
 5. Insecten hebben het hele jaar door voedselaanbod.
 6. De Sedumtegel is volledig biologisch afbreekbaar.
 7. Sedum is een vetplant en heeft weinig water en onderhoud nodig.
 8. Het aanleggen van Sedum tegels is een eenvoudige klus.
Bezoek de website
sedumplus
Greeneroo review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Sedumplus je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor een webshop kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende web winkels onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Aeroking en Raamdeco.

Bekijk de reviews van deze bedrijven