Lavare cleaning

Informatie

 • Lavare Cleaning
 • Dienstverlening
 • Strijmaden 16, 4703 RG Roosendaal
 • Opgericht in 2020
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Lavare Cleaning review

XTRN-IT review

Lavare Cleaning Service helpt jouw met het schoonmaken van je rolluiken. De jarenlange expertise en ervaring in het schoonmaken van rolluiken, maakt Lavare Cleaning Service een van de betere binnen het vakgebied. Het schoonmaken bij Lavare Cleaning service gebeurt ecologisch verantwoord. Zo wordt er weinig water gebruikt voor het schoonmaken en alleen gebruin wordt gemaakt van een niet schadelijke schimmelvreter. De combinatie van Osmose water en schimmelvreter zorgt hierdoor voor ongelooflijke resultaten!

Heeft u kapotte rolluiken? Ook dan kunt u Lavare Cleaning Service inschakelen! De rolluiken reparatie zal ervoor zorgen dat deze weer senl gemaakt zijn en u er geen last meer van heeft.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wat een vakmensen zijn de mannen van Lavare. Mijn rolluiken zijn weer als nieuw! De mannen gaan netjes te werk en hebben echt een topresultaat afgeleverd. Zeker een aanrader!” – Tevreden klant (Dorien)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Heldere communicatie
 • Geweldige service
 • Hoge expertise
 • Rolluiken schoonmaken
 • Zonwering schoonmaken
 • Auto reinigen

Auto reinigen

Het schoonmaken van rolluiken is niet het enige dat Lavare doet. Ook voor uw auto kunt u namelijk terecht bij Lavare. Auto reinigen door Lavare cleaning service kan zowel voor het interieur als het exterieur en levert bijzondere en hoge resultaten op. Net zoals bij het schoonmaken van rolluiken , wordt dit met zo weinig mogelijk water gedaan voor het exterieur. Hierdoor wordt er slechts 3 liter water gebruikt voor het schoonmaken van de auto. Het interieur wordt met precisie gereinigd door gebruik te maken van stoom. Hierbij worden geen chemische reinigingsmiddelen gebruikt en wordt er zorgvuldig mee omgegaan om krassen te voorkomen!

Neem nu contact op!
Lavare Cleaning
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Lavare Cleaning je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Driving school Maastricht en Rijschool Breda.

Bekijk de reviews van deze bedrijven