Informatie

  • DV Specialist
  • Dakwerk, zonnepanelen, airco’s, warmte pompen
  • Sittard

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

DV Specialist review

XTRN-IT review

DV Specialist heeft zich gespecialiseerd in alle werkzaamheden rondom dakwerk en verduurzaming. Ze zorgen voor de constructie, reparatie en onderhoud van de daken. Ze zorgen ervoor dat jouw dak goed onderhouden wordt en zo goed als nieuw blijft. Naast hun dakwerk werkzaamheden is het mogelijk om airco’s en zonnepanelen te laten plaatsen door DV Specialist. Het bedrijf is pas sinds 2023 actief op de markt, maar heeft desalniettemin een goede naam voor zichzelf neergezet met de hoeveelheid tevreden klanten.

Beoordeling DV Specialist

Het bedrijf DV Specialist krijgt van hun klanten op Google een mooie 5 sterren. De reviews laten vooral merken hoe blij ze zijn met de levering, plaatsing, deskundig advies, het vriendelijke personeel en de professionaliteit.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Niet alleen wat klantvriendelijkheid en het nakomen van afspraken stak DV Specialist er met kop en schouders boven uit. Ook het geleverde werk is keurig. We zijn heel blij met onze opnieuw beklede dakkapellen. Ook alle oude lood is mooi vervangen. Deskundig advies tegen een scherpe prijs.
Wij zoeken niet meer verder als we weer een dakdekker nodig hebben.”- Hub Steijns

De voordelen van kiezen voor DV Specialist

  • Specialist op gebied van dakwerk
  • Specialist op gebied van verduurzaming
  • Eén partner voor al jouw diensten
  • Kleine ecologische voetafdruk
  • Persoonlijke benadering

Verduurzaming

Bij DV Specialist zijn we toegewijde experts op het gebied van duurzaamheid. Dankzij onze uitgebreide en jarenlange ervaring zijn we zeer vertrouwd met elk facet van duurzaamheid. Zo kunnen wij er samen voor blijven zorgen dat uw huis steeds duurzamer wordt en gezamenlijk een goede toekomst tegemoet kunnen gaan.

Leer er hier meer over
Verhuisbedrijf Frankrijk

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als DV Specialist op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Taxi opleiding Leiden en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven