Videobandenomzetten logo

Informatie

 • Videobandomzetten
 • Dienstverlening
 • Rijksweg Centrum 73, 6161 ED Geleen
 • Opgericht in 2017
 • Reviewscore: 4,1/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Videobandomzetten review

XTRN-IT review

Videobandomzetten is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het digitaliseren van videobanden. Je kunt bij dit bedrijf terecht voor het omzetten van (oude) videobanden naar dvd. Daarnaast krijgt u bij Videonbandomzetten gratis een digitale back-up van de video’s. Het bedrijf kan niet alleen de meest voorkomende VHS videobanden digitaliseren, maar heeft ook de kennis en kunde om andere type videobanden te digitaliseren.

Bij Videobandomzetten beschikken ze over de beste apparatuur als het aankomt op videobanden. Daarnaast heeft Videobandomzetten vakkundig personeel in huis om kwaliteit te kunnen verzekeren. Aangezien dit bedrijf al ruim 20.000 videobanden heeft gedigitaliseerd heeft weet je zeker dat Videobandomzetten de juiste kennis en kunde in huis heeft om video’s van kwaliteit te leveren.

Videobandomzetten weet zich te onderscheiden door hun klantgerichte aanpak. Je hoeft namelijk niet ver te reizen om jouw videobanden te laten omzetten. De videobanden kunnen gewoon met de post verzonden worden. Zodra deze banden gedigitaliseerd zijn worden ze ook weer met de post teruggestuurd. Alle prijzen op videobandomzetten.com zijn inclusief verzenden, zowel heen als terug. Verder houdt Videobandomzetten zijn klanten goed op de hoogte gedurende het gehele proces. Hierdoor sta je niet onverwachts voor verrassingen.

Beoordeling Videobandomzetten

Adrem Autoverhuur staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Kiyoh hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,1 / 5 op basis van meer dan 291 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

”Super service!

Door de drukte hebben we een paar weken moeten wachten, maar het was nog sneller gebeurd dan vooraf aangegeven werd! Bij elke stap kregen we een mailtje mbt de voortgang, zodat we altijd up to date waren. Videobanden en usb-stick kwamen netjes thuis aan en we hebben de beelden prima terug kunnen bekijken!

” – Aldus (Atika) een tevreden klant van Adrem Autoverhuur

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Al ruim 20.000 videobanden gedigitaliseerd
 • Gratis digitale back-up op USB of HDD
 • Brede huurmogelijkheden
 • De beste apparatuur
 • Gratis verzending (heen en terug)
 • Uniek track and trace systeem

Wie is Videobandomzetten?

Videobandomzetten is een bedrijf dat gericht is op het digitaliseren van videobanden. Door hun klantgerichte aanpak weten ze zicht echt te onderscheiden van hun concurrenten. Videobandomzetten heeft al geruime ervaring in videobanden digitaliseren. Ze hebben namelijk al ruim 20.000 videobanden omgezet. Samen met de beste apparatuur en vakkundig personeel ben je verzekerd van een goede service.

Ook krijg je bij het digitaliseren van de videobanden een gratis digitale back-up waardoor de video nooit meer verloren kan gaan. Ook is het verzenden van de banden zowel heen als terug geheel gratis. Als het aankomt op het digitaliseren van videobanden ben je bij Videobandomzetten dus zeker aan het goede adres!

Videoband direct omzetten!
videobanden digitaliseren

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Videobandenomzetten je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Hof de Brulle en Afvalcontainers VLK.

Bekijk de reviews van deze bedrijven