Afvalcontainers Leiden inforeview

Informatie

 • Afvalcontainers Leiden
 • VLK Recycling
 • De Hooge Krocht 151
  2201 TS Noordwijk
 • Reviewscore: 4.8/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Afvalcontainers Leiden review

XTRN-IT review

Ga jij verbouwen of moet je veel afval kwijt? Dan kun je bij Afvalcontainers Leiden zelf je eigen afvalcontainer huren! Handig als je bijvoorbeeld je tuin moet uitgraven of als je sloopwerkzaamheden hebt! Ook een tuinafval container huren kan! Er is keuze tussen verschillende containers, zo kun je kiezen tussen een puincontainer, een bouwcontainer, een grofvuilcontainer en nog andere diverse containers. Blijf niet zitten met je puin, ruim het netjes op! Je kunt zelf de maat uitkiezen. De afvalcontainers beginnen bij 3 m³en de grootste is wel 9 m³ waar jij je afval in kwijt kan.

Last minute een afvalcontainer nodig? Bij Afvalcontainers Leiden leveren ze de volgende dag nog jouw container als je voor 12:00 uur besteld.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Afvalcontainers Leiden

Afvalcontainers Leiden wordt door verschillende review sites beoordeeld en heeft in totaal 4.8/5 sterren uit 258 reviews. Dit wordt gezien als “zeer goed”.

Over het algemeen houden zij zich aan de gemaakte afspraken en de prijs kwaliteit wordt beoordeeld met een “prima”. Wat vooral opvalt is dat de communicatie met dit bedrijf als zeer prettig wordt ervaren.

Meest gewaardeerde beoordeling

Top. Container wordt netjes afgeleverd en weer netjes opgehaald. Geen problemen. Keurig netjes. – Erik Hoogerdijk

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snel geleverd
 • Diverse containers
 • Goede service
 • Komt afspraken na
 • Container wordt gebracht en gehaald
 • Overzichtelijke website

Diensten van Afvalcontainers Leiden

Container huren in Leiden?

Afvalcontainers Leiden, is er voor al uw grofvuil en tuinafval. De afvalcontainers zijn uitermate geschikt als bouwafval container. Wanneer u een container wil huren hebt u keuze tussen verschillende formaten. De containers worden thuis afgeleverd op een datum die u zelf kunt afspreken en de containers worden ook weer opgehaald op een afgesproken datum. Afvalcontainers mogen gewoon geplaatst worden op de openbare weg, mits er een verkeersuitzondering geld. In principe kun je overal een container plaatsen waar je ook legaal je auto mag zetten, zolang het doorgaans verkeer niet wordt belemmerd.

Container huren in Leiden
Speelgoed container truck
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Afvalcontainers Leiden je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven binnen de dienstverlening onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Afvalcontainer zuid-holland en Verhuismeesters.

Bekijk de reviews van deze bedrijven