Informatie

 • Bestrijdingongedierte
 • Dienstverlening
 • ’s Gravendeelsedijk 10,

  3316 CA Dordrecht

 • Opgericht in 2022
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Bestrijdingongedierte review

Rapid '54 review

Bestrijdingongedierte is gespecialiseerd in de bestrijding en preventie van ongedierte. Hun specialisten bezitten waardevolle kennis om ongedierte te bestrijden en het probleem vakkundig en snel op te lossen. Zij zoeken naar een oplossing die voorkomt dat je ooit nog last hebt van het ongedierte.

Wanneer je contact opneemt, dan zijn ze binnen 24 uur op jouw locatie en kunnen ze je helpen met het bestrijden van het probleem. Wanneer je niet weet van welk ongedierte je last hebt, dan maakt dat niet uit. Ze zullen samen met jou er proberen achter te komen waar je precies last van hebt. Bestrijdingongedierte zijn voor veel soorten plaagdieren in te huren, namelijk muizen, ratten duiven, mollen, wespen, zilvervisjes, vliegen, mieren, spinnen, processierupsen en nog veel meer.

Beoordeling Bestrijdingongedierte

Bestrijdingongedierte staat op verschillende platformen genoteerd waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. De reviews zijn geleidelijk verdeeld en gemiddeld scoren zij 4,8/5!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Diverse ruimte behandeling gedaan en ook tiental digitale muizen vallen aangekocht bij Netwerk NV Plaagdiermanagement. Ik ben erg tevreden over het resultaat” – Peter

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Persoonlijke aanpak
 • Ervaren specialisten
 • Duurzame oplossingen
 • Snel op locatie
 • VCA-gecertificeerd
 • Non-stop monitoring

Over Bestrijdingongedierte

Bestrijdingongedierte kan jou helpen bij het bestrijden van vele soorten plaagdieren. Zo helpen zij bij het bestrijden van muizen, ratten, duiven, mollen, wespen, zilvervisjes, bedwantsen, vliegen, mieren, motmuggen, kakkerlakken, spinnen, vlooien, processierupsen, muggen, houtwormen en motten. Verder beschikken zij over ervaren specialisten die snel aanwezig zullen zijn, wanneer je contact op neemt met het bedrijf. Zij zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens de geldende wetgeving. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de bestrijding veilig is voor jou en het milieu.

Alle knaagdieractiviteiten kunnen zij altijd monitoren en vastleggen, waardoor zij precies kunnen zien hoe het dier leeft en welke schade hij aanbrengt. Op deze manier kan het plaagdier veilig worden bestreden.

Bekijk de website
bestrijdingongedierte
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Bestrijdingongedierte je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Eikenprocessierupsen en Bundelpay.

Bekijk de reviews van deze bedrijven