logo afvalcontainers zuid holland

Informatie

 • Afvalcontainers Zuid-Holland
 • Container verhuur
 • Transportweg 6,
  2964 LP Groot Ammers
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Afvalcontainers Zuid-Holland

XTRN-IT review

Ben jij op zoek naar een container voor een grote opruiming of voor de verbouwing van jouw huis? Dan ben je Afvalcontainers Zuid-Holland aan het juiste adres. Als containerspecialist met een jarenlange ervaring bieden zij dé oplossing voor iedere afvalstroom. Met de diverse container soorten en formaten is er een geschikte container die past bij iedere situatie.

Tegen een scherpe all-in prijs kun je een container huren bij Afvalcontainers Zuid-Holland. De container is eenvoudig via de webshop te bestellen. Eenmaal besteld, wordt de container op de locatie en datum naar keuze geleverd. Na het gebruik van de container wordt de container weer op deze locatie opgehaald. De containerprijs omvat maar liefst 8 weken huur. Tegen een meerprijs van € 2,- per dag kan de container langer blijven staan.

Beoordeling Afvalcontainers Zuid-Holland

Afvalcontainers Zuid-Holland staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op feedback company hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,4 / 5 op basis van meer dan 40 reviews! Daarnaast zijn er platformen als Trustoo, Facebook en Sortlist waar zij gemiddeld een 9+ scoren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Komt de afspraken keurig na. Grofvuil container is op tijd bezorgd en netjes op de locatie geplaatst die ik ter plaatse heb aangegeven. De container is ook weer op tijd afgehaald. Super!” – Tevreden klant R. de Vries

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snelle levering
 • Goede service
 • Eenvoudig te bestellen
 • Scherp tarief
 • Deskundig
 • Vriendelijk personeel

Grondcontainer bestellen

Waarom een grondcontainer?

Het huren van een puincontainer kan in verschillende maten. Zo vind je verschillende formaten op de website, zoals: een grondcontainer 3m³, grondcontainer 6m³, grondcontainer 9m³ en een gesloten grondcontainer 9m³. Je kunt een grondcontainer huren wanneer je de volgende afvalstoffen moet afvoeren: zand, veen, aarde, klei, tuinaarde, graszoden en grasmatten. Dingen die je niet in de puincontainer mag afvoeren zijn: boomstronken, wortels, grind, olie, hout, plastic en grond vervuild met PFOA.

Bestel je grondcontainer 3m³
Afvalcontainers zuid holland review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Afvalcontainers Zuid-Holland je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuurbedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuurbedrijven kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende verhuurbedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Afvalcontainers Korevaar of Afvalcontainers Flevoland!

Bekijk de reviews van deze bedrijven