rijschoolviabreda logo

Informatie

  • Rijschool via Breda
  • Rijschool
  • Antwerpenstraat 224, 4826 HG Breda
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Rijschool via Breda review

XTRN-IT review

Rijschool via Breda is een rijschool gevestigd in Breda. Naast Breda geven zij ook rijlessen in onder andere Oosterhout, Rijsbergen, Dongen en Etten-Leur. De rijinstructeurs van Rijschool via Breda zijn ervaren en de lessen bij deze instructeurs kunnen flexibel worden ingepland. Vanaf een leeftijd van 16,5 mag je al beginnen met rijlessen bij Rijschool via Breda.

Al jarenlang geeft Rijschool via Breda rijlessen in Breda en omgeving. Rijschool via Breda staat bekend om het hoge slagingspercentage en het lessen in een nieuwe, comfortabele lesauto. Voor elke rijles worden de leerlingen thuis opgehaald en na de les worden ze weer veilig thuis afgezet. Rijschool via Breda leert haar leerlingen graag de fijne kneepjes van het autorijden.

Rijschool via Breda werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

Beoordeling via Breda

Rijschool via Breda staat o.a. genoteerd op Google genoteerd voor het verkrijgen van klantreviews. Hier weten ze met bijna 30 beoordelingen een gemiddelde score van 4,9/5 te behalen.

Meest gewaardeerde beoordeling

Hele goede rij instructeur. Neemt de tijd om alles goed uit te leggen, geeft goede instructies en bereid je heel goed voor op het examen. Ik zou deze rijschool zeker aanraden. – Imraan Boutharouit

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Persoonlijke aanpak
  • Rijles op maat
  • Ook spoedcursus
  • Bekwame instructeur
  • Scherpe tarieven
  • Geen wachtrij!

Rijlessen in Breda en omgeving

Spoedcursus aanvragen!
Rijschool via Breda
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Rijschool via Breda je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor Rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende Rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn en Rijschool Waalwijk en 046 rijopleidingen.

Bekijk de reviews van deze bedrijven