logo 046 rijopleidingen

Informatie

 • 046 Rijopleidingen
 • Rijschool
 • Rijksweg Centrum 58b, 6161 EG Geleen
 • Opgericht in 2010
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

046 rijopleidingen review

Rapid '54 review

046 Rijopleidingen is dé autorijschool van Geleen en omstreken. 046 Rijopleidingen biedt rijlessen aan in de omgeving van Geleen en Sittard. Bij 046 Rijopleidingen staat persoonlijke aandacht voor de leerlingen centraal. Eén vaste ervaren instructeur leidt jou op tot een bekwame bestuurder. Te allen tijde mag je van 046 Rijopleidingen heldere communicatie en goede service verwachten.

De rijlessen kunnen bij 046 Rijopleidingen flexibel worden ingepland. Jouw agenda bepaalt wanneer jij wilt en kunt rijlessen. Naast Geleen en Sittard worden er ook rijlessen aangeboden in onder andere Beek, Elsloo, Neerbeek, Stein, Schimmert, Spaubeek, Susteren en Urmond. Ook kun je bij 046 Rijopleidingen terecht voor motorrijlessen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling 046 Rijopleidingen

046 Rijopleidingen staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 40 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Echt een topper deze man, hij heeft zich alle tijd voor me genomen en zodoende nu de 1ste keer geslaagd.
zeker een aanrader.” – Tevreden klant (Bryan)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Heldere communicatie
 • Goed service
 • Jarenlange ervaring
 • Persoonlijke aandacht
 • Ervaren instructeurs
 • Scherpe tarieven

Rijles volgen bij 046 rijopleidingen

De beste rijschool in Sittard

Ben je op zoek naar een rijschool in Sittard die jou gaat helpen met het behalen van je rijbewijs? Dan is 046 rijopleidingen de juiste keuze voor jou! 046 rijopleidingen zorgt ervoor dat jij snel en effectief je rijbewijs behaalt. Zij doen dit onder andere door een duidelijke persoonlijke begeleiding tijdens het traject. Daarnaast, zorgen zij ervoor dat er een vaste rij-instructeur aan jou gekoppeld wordt. Hierdoor is de rijinstructeur altijd op de hoogte van jouw situatie en weet hij/zij waar op gefocust moet worden. Hierdoor zal jij sneller het rijlessentraject doorlopen en daardoor in een mum van tijd je rijbewijs behalen!

Begin meteen met rijlessen!
Rijschool Sittard
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als 046 rijopleidingen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je rijschool verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Driving school Maastricht en Rijschool Breda.

Bekijk de reviews van deze bedrijven